Αυτό είναι το πουκάμισο που έχουν όλοι οι άνδρες -Ο λογαριασμός στο Instagram που ξεμπροστιάζει όσους το φορούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πουκάμισο που έχουν όλοι οι άνδρες -Ο λογαριασμός στο Instagram που ξεμπροστιάζει όσους το φορούν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι ακριβώς είναι για τις γυναίκες το «μικρό μαύρο φόρεμα» είναι για τους άνδρες το μπλε καρό πουκάμισο. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να υπάρχει άνδρας που να μην το έχει φορέσει έστω και μια φορά στη ζωή του.

Τελευταία, οι άνδρες σε όλο τον κόσμο δείχνουν να προτιμούν το μπλε καρό πουκάμισο μιας συγκεκριμένης μάρκας του, της J. Crew's.

Με αφορμή το γεγονός ότι ειδικά στο Λονδίνο αλλά και στην Αμερική όλοι οι άνδρες φορούν το συγκεκριμένο πουκάμισο, ο 27χρονος σχεδιαστής του Τζον Σον άνοιξε ένα λογαριασμό στο Instagram (thatjcrewginghamshirt) στον οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες ανδρών που τους «συλλαμβάνει» να φορούν το ρούχο του.

Οπως σημειώνουν ξένα μέσα ενημέρωσης το συγκεκριμένο ρούχο έχει γίνει κάτι σαν «στολή εργασίας» για τους άνδρες. Οπου και να πας θα δεις να το φορούν, γράφουν. Ο ταξιτζής, ο χρηματιστής, στο κλαμπ, στο μετρό, σχεδόν σε κάθε γωνία υπάρχει ένας άνδρας που φορά το εν λόγω ρούχο.

Προσοχή λοιπόν. Στην επόμενη γωνία μπορεί κάποιος να σας βγάλει φωτογραφία και να δείτε τον εαυτό σας στο συγκεκριμένο λογαριασμό του Instagram. «Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να βγάλεις κάποιον μια φωτογραφία χωρίς να το καταλάβει», λέει ο ιθύνων νους της συγκεκριμένης σελίδας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram πουκάμισο J. Crew's καρό πουκάμισο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ