Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες]

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ.../Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και σιγά σιγά όλοι επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους και τα σπίτια τους, μια μελαγχολία, νοσταλγία για τις διακοπές δείχνει να τους καταλαμβάνει. Ενας τρόπος για να αποφύγει κανείς αυτή τη μίνι κατάθλιψη είναι να μετατρέψει το σπίτι του σε... ξενοδοχείο.

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οχι, δεν εννοούμε να αρχίσει να φιλοξενείτε αγνώστους ή να το νοικιάσει αλλά να κάνει κάποιες μικροαλλαγές που θα το κάνουν να θυμίζει κάτι από... boutique hotel. Μια μίνι ανανέωση του σπιτιού δεν συνεπάγεται και υψηλά έξοδα, αφού πραγματικά απαιτούνται ελάχιστες πινελιές για να θυμίσε λίγο το σπίτι μας ξενοδοχείο.

Δέκα εύκολα τρικ για να δώσετε στο σπίτι σας αέρα boutique hotel:

Βάλτε μπλε χρώμα

Το μπλε σκούρο δίνει στο δωμάτιο μια αίσθηση άνεσης και κομψότητας, ενώ το γαλάζιο μια φρεσκάδα. Βάλτε μαξιλαράκια σε αυτά τα χρώματα παντού και θα δείτε πώς θα αλλάξει ολόκληρο το σπίτι.

Κάντε βασικό χρώμα το γκρι

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το γκρι στα έπιπλα είναι μόδα. Είναι ένα χρώμα φρέσκο και μοντέρνο που όταν επιλέγεται για καναπέ ή κάποια πολυθρόνα αποτελεί τον καλύτερο καμβά πάνω στον οποίο μπορείτε να ρίξετε όμορφα χαρούμενα και φωτεινά αξεσουάρ.

Βάλτε χρωματιστά βάζα παντού και γεμίστε τα λουλούδια

Γεμίστε το σπίτι σας με βάζα και μην τα γεμίζετε με λουλούδια μόνο όταν έχετε κάποιο δείπνο. Τα λουλούδια δίνουν μια νέα πνοή στο χώρο, φρεσκάδα και ζωντάνια.

Βάλτε στο χώρο αντικείμενα που έχουν στοιχεία χαλκού

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Τα αντικείμενα με χαλκό είναι ο πιο εύκολος και σικ τρόπος για να βάλετε λίγη λάμψη στο σπίτι σας. Προτιμίστε κάποια των οποίων το βασικό τους χρώμα είναι το γκρι και έχουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες χαλκού.

Ανανέωστε τα σεντόνια και τα ριχτάρια του κρεβατιού σας


Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας παίρνοντας εκτός από καινούρια σεντόνια και χρωματιστά ριχτάρια. Γεμίστε το με μικρά μαξιλαράκια και ούτε οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζετε ότι το δωμάτιο αυτό ήταν το ίδιο στο οποίο κοιμόσασταν μέχρι χθες.

Πάρτε καινούρια εργαλεία στην κουζίνα


Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε την κουζίνα σας δεν είναι άλλος από το να πάρετε καινούρια κουζινικά. Για ένα κομψό αποτέλεσμα προτιμήστε εργαλεία κουζίνας σε ουδέτερα χρώματα.

Κάντε vintage το μπάνιο σας

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Η τελευταία τάση στο ντιζάιν είναι το vintage. Εφαρμόστε το στο μπάνιο σας βάζοντας χρωματιστά σαπούνια, πολύχρωμα αξεσουάρ αλλά και παλιά μπουκαλάκια. Επίσης πετσέτες σε αποχρώσεις άσπρου-μπλε θα προσέθεταν στο μπάνιο σας λίγη γαλλική φινέτσα.

Βάλτε χρυσαφί διακοσμητικά

Χρυσαφί διακοσμητικά ή έπιπλα μπορούν να δώσουν στο χώρα σας έξτρα λάμψη. Αυτό το statement σκαμπό είναι ιδανικό.

Να είστε τολμηροί

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Το πορτοκαλί μπορεί να είναι ένα δύσκολο αλλά και κουραστικό χρώμα. Μην βάψετε τους τοίχους αλλά βάλτε ένα μικρό διακοσμητικό σε αυτή την απόχρωση. Σε ένα ουδέτερο σκηνικό είναι αναγκαία μια πινελιά έντονου χρώματος. Το κίτρινο, το πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του σε ένα γκρι φόντο δίνουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Φωτίστε το χώρο

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με boutique hotel -Δέκα πανεύκολα τρικ [εικόνες] | iefimerida.gr 9


Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει εντελώς το σπίτι σας. Είναι ιδανικός για τη δημιουργία ατμόσφαιρας. Για να φτιάξετε μια ζεστή γωνιά για το χειμώνα ένα γκρι φωτιστικό σαν το παρακάτω είναι ιδανικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχείο σπίτι ανακάινιση boutique hotel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ