Τα πέντε μυστικά για επίπεδη κοιλιά [λίστα] - iefimerida.gr

Τα πέντε μυστικά για επίπεδη κοιλιά [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι δεν αφήνει πολλά στη φαντασία και τα λιγοστά ρούχα, αλλά και τα μικροσκοπικά μπικίνι αδυνατούν συνήθως να κρύψουν κάποιες μικροατέλειες.

Η επίπεδη κοιλιά και οι σμιλευμένοι κοιλιακοί μπορεί να μην γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά με κάποια μικρά και απλά μυστικά η διαδικασία προς την τελειότητα μπορεί να επισπευσθεί.

Ιδού τα πέντε μυστικά για επίπεδη κοιλιά:

  1. Αποφεύγετε τα αναψυκτικά: Το ανθρακικό σε συνδυασμό πολλές φορές με τη ζάχαρη μέσα στο αναψυκτικό μπορεί να αποβεί καταστροφικό ακόμα και για την πιο εξαντλητική δίαιτα
  2. Μασάτε καλά και αργά το φαγητό σας: Οσο πιο γρήγορα κατεβάζετε τις μπουκιές σας τόσο χειρότερα αποτελέσματα θα έχετε στην πέψη, αλλά και στο κάψιμο των θερμίδων.
  3. Προσοχή με τα όσπρια και κάποια λαχανικά, όπως το λάχανο, αλλά και τις τσίχλες: Ορισμένες τροφές, όπως τα ωμά λαχανικά, τα όσπρια και οι τσίχλες προκαλούν μικρούς κολικούς και πρήξιμο.
  4. Για επιδόρπιο προτιμήστε ένα γιαούρτι: Ενα με δύο κεσεδάκια γιαούρτια την ημέρα βοηθούν στη λειτουργία του εντέρου.
  5. Αθληθείτε: Η καλύτερη άσκηση για επίπεδη κοιλιά είναι η αερόβια.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ