Ο Φρανσουά Ολάντ εξηγεί γιατί έχει ακόμη τη φωτογραφία της Βαλερί Τριερβελέρ στο γραφείο του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Φρανσουά Ολάντ εξηγεί γιατί έχει ακόμη τη φωτογραφία της Βαλερί Τριερβελέρ στο γραφείο του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο Φρανσουά Ολάντ εξηγεί γιατί έχει ακόμη τη φωτογραφία της Βαλερί Τριερβελέρ στο γραφείο του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Monde, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ εξήγησε γιατί εξακολουθεί να διατηρεί μια φωτογραφία της Βαλερί Τριερβελέρ στο γραφείο του, παρότι έχουν χωρίσει.

Ο Φρανσουά Ολάντ έδωσε τέλος στην κοινή ζωή του με την Βαλερί Τριερβελέρ πριν από 7 μήνες, μετά την αποκάλυψη από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer της ερωτικής του σχέσης με την Ζυλί Γκαγιέ. Ωστόσο, στο τζάκι του γραφείου του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, διατηρεί μια φωτογραφία στην οποία οι δυό τους είναι δίπλα-δίπλα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στην πόλη Τιούλ, στις 6 Μαίου 2012, την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Γαλλίας.

Την ημέρα που έδινε τη συνέντευξη στην Le Monde, o φωτογράφος της εφημερίδας που είχε τραβήξει και την φωτογραφία της Τιούλ, τον ρώτησε γιατί την διατηρεί στο τζάκι του.
«Μετά από δύο ώρες συνέντευξη του είπα ότι ήμουν πολύ ικανοποιημένος που βλέπω ότι η φωτογραφία μου, την οποία τους τράβηξα στην Τιούλ, έμεινε στο τζάκι του» γράφει ο φωτογράφος της εφημερίδας στο προσωπικό του μπλογκ.
«Είναι πολύ ωραία φωτογραφία. Βλέπετε, ότι παρόλα όσα συνέβησαν την κράτησα!» του απάντησε ο γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε:
«Αυτή η φωτογραφία παραμένει η φωτογραφία της νίκης... Ελπίζω ότι και αυτές που πήρατε σήμερα θα είναι εξίσου καλές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ