Ανω-κάτω οι ΑΝΕΛ με την Προεδρική εκλογή - iefimerida.gr

Ανω-κάτω οι ΑΝΕΛ με την Προεδρική εκλογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μια διαφοροποίηση σημειώθηκε στους ΑΝΕΛ, καθώς ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα μπορούσε να στηρίξει μια υποψηφιότητα ευρείας αποδοχής για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ενα πρόσωπο το οποίο θα είχε ένα κύρος, μια προσωπικότητα, στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά και προς τον ελληνικό χώρο, μια αξιόπιστη πηγή και την οποία θα συζητούσαμε και θα καλούσαμε να μην υπογράψει προεδρικά διατάγματα, να μην υπογράψει μνημόνια καινούργια, να δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό ότι δεν θα επιτελέσει επιταγές ξένων συμφερόντων είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε», είπε.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν θα πρέπει να είναι πολιτικό αυτό το πρόσωπο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι εάν ο κ. Καμμένος τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκείνος δεν θα τον ψήφιζε.

Παρότι χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο δείχνοντας ότι εκφράζει τη θέση του κόμματος, ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας αργότερα στο Mega πήρε σαφείς αποστάσεις λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν εκλογές «χθες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ