Επίθεση ανεξάρτητων βουλευτών στην κυβέρνηση για το αντιρατσιστικό: Μνημείο υπόδουλης αποικίας -Αντεθνική υπαγόρευση - iefimerida.gr

Επίθεση ανεξάρτητων βουλευτών στην κυβέρνηση για το αντιρατσιστικό: Μνημείο υπόδουλης αποικίας -Αντεθνική υπαγόρευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μνημείο υπόδουλης αποικίας» χαρακτηρίζουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο οκτώ ανεξάρτητοι βουλευτές σε ανακοίνωσή τους στην οποία χρησιμοποιούν πολύ σκληρή γλώσσα.«Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως έρχεται για ψήφιση, αποτελεί μία κατάπτυστη και αντεθνική υπαγόρευση από τους γνωστούς-άγνωστους υποβολείς. Η απουσία αναφοράς στις γενοκτονίες των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μ. Ασίας το καθιστά μνημείο υπόδουλης αποικίας. Η χώρα έχει Ταυτότητα, οι Έλληνες αείποτε έχουμε χαράξει τις διαδρομές της παγκόσμιας Ιστορίας», αναφέρουν οι βουλευτές και συνεχίζουν «Δεν μπορεί κανένα θερινό τμήμα μιας αποχωρούσας μειοψηφίας να παραχαράσσει τα ποτισμένα με αίμα αυτονόητα» προσθέτουν.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι βουλευτές:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ