Αλλάζει το έντυπο λογαριασμών της ΔΕΗ -Σε εμφανές σημείο ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης - iefimerida.gr

Αλλάζει το έντυπο λογαριασμών της ΔΕΗ -Σε εμφανές σημείο ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης

Αλλάζει το έντυπο λογαριασμών της ΔΕΗ -Σε εμφανές σημείο ο πενταψήφιος αριθμός ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει το έντυπο των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ και πλέον θα περιλαμβάνεται σε εμφανές σημείο ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης.

Σε έγγραφη απάντηση του προέδρου της ΔΕΗ, κ. Αρθούρου Ζερβού, αναφέρεται ότι «η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στην υπ. αριθμόν 981/25.7.2014 επιστολή της υφυπουργού Υγείας, κυρίας Κατερίνας Παπακώστα για προστασία των ευάλωτων καταναλωτών και ιδίως των μηχανικώς υποστηριζόμενων, υιοθετεί την πρότασή της και επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους».

Η ΔΕΗ επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο μητρώο ευάλωτων καταναλωτών, προκειμένου να προστατεύεται το υπέρτερο αγαθό, δηλαδή η ζωή και η υγεία τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ