Μαρία Αναστασοπούλου, η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρία Αναστασοπούλου, η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν οι αξιόπιστες γυναίκες δημοσιογράφοι στον Σκαί. Η νεαρή δημοσιογράφος κλήθηκε να καλύψει το κενό της Άννας Μπουσδούκου στην πρωινή ζώνη του σταθμού, και κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα.


Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει καλύψει ήδη αρκετά… χιλιόμετρα στον Όμιλο ΣΚΑΪ, με παρουσία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο του Ομίλου Αλαφούζου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εδώ και 5 χρόνια. Οπως αναφέρει η ίδια, τα χρόνια περνούν, όμως κάθε άλλο παρά βαριέται το παρεξηγημένο επάγγελμα του δημοσιογράφου! Αντιθέτως, το αγαπάει όλο και περισσότερο. Ήδη, πριν τελειώσει το σχολείο είχε πάρει την απόφασή της, παρά τις πιέσεις του περίγυρου για μια δουλειά γραφείου... Πριν βρεθεί στα λημέρια του Φαλήρου αποφοίτησε από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αλλά και ο ΣΚΑΪ δείχνει ικανοποιημένος για την παρουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου στην πρωινή ζώνη του σταθμού, καθώς η εκπομπή “Online” τα πηγαίνει περίφημα, καλύπτοντας το κενό της Άννας Μπουσδούκου, η οποία κάνει χρήση της καλοκαιρινής άδειάς της.

Η νεαρή παρουσιάστρια είχε δείξει και στο παρελθόν εξαιρετικά δείγματα γραφής, γι’ αυτό άλλωστε και οι υπεύθυνοι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ της εμπιστεύτηκαν τα ηνία της πρωινής εκπομπής.

Με την φίλη της παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ