Το υπουργείο Τουρισμού στέλνει ελεγκτές στη Ρόδο μετά τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας για μαζική δηλητηρίαση τουριστών - iefimerida.gr

Το υπουργείο Τουρισμού στέλνει ελεγκτές στη Ρόδο μετά τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας για μαζική δηλητηρίαση τουριστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ και τον διασυρμό της Ελλάδας για μαζική δηλητηρίαση μεγάλου αριθμού τουριστών σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Λίνδου στη Ρόδο, το υπουργείο Τουρισμού αποστέλλει στο νησί ειδικό κλιμάκιο ελεγκτών του ΕΟΤ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, εκατοντάδες Γάλλοι και Ρώσοι τουρίστες υπέστησαν δηλητηρίαση την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου σε λουξ ξενοδοχειακό κατάλυμα του νησιού, το οποίο, σύμφωνα τις καταγγελίες των παραθεριστών, όχι απλώς δεν τους παρείχε ικανοποιητική εξήγηση για την κατάσταση, αλλά τους ζήτησε και σημαντικά ποσά, που ξεπερνούσαν τα 100 ευρώ, για να τους παρασχεθεί ιατρική κάλυψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ