Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας Κριούς αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος, με τρεις πλανήτες στον Λέοντα να σας φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα δείχνει ότι μπορείτε να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Η παρουσία όμως του Άρη (κυβερνήτη σας) στον Σκορπιό δείχνει εντάσεις, που μπορεί να έχουν σχέση με οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα, είτε να αφορούν θέματα υγείας (δικής σας ή των δικών σας προσώπων). Προσέχετε, λοιπόν. Η επόμενη εβδομάδα είναι δύσκολη για την συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε, λοιπόν, τώρα να επιλύσετε πολύ σημαντικά θέματα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο ή τις αρχές Απριλίου. Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, τα οποία σας απασχολούν καιρό, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Απριλίου. Γενικά βρίσκεστε σε μια περίοδο δράσης, αλλά μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα τα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά αλλά και την υγεία σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να σας δώσει θεαματικές πληροφορίες, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στην Πρωτομαγιά. Ακόμη, η όψη αυτή ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, ακόμη και για τα παιδιά ή την συναισθηματική σας ζωή. Αυτόν τον καιρό θα ασχοληθείτε πολύ με την ακίνητη περιουσία σας ή με την οικογένειά σας, αλλά και θα προσπαθήσετε να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέχετε τις υπερβολές. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι δύσκολη για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαΐου. Προσέχετε λοιπόν την συναισθηματική σας ζωή, τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για σας. Προσπαθήστε λοιπόν αυτή την εβδομάδα να επιλύσετε σημαντικά θέματα. Σήμερα, φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο ίσως κινείστε με κάποια υπερβολή και υπεραισιοδοξία, οι οποίες θα μπορούσαν να σας ζημιώσουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα είναι πολύ σημαντικό. Σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά θα βρείτε μια πολύ σημαντική λύση επάνω σε αυτά. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ένα οικονομικό θέμα σάς προκαλεί ανησυχίες. Σε κάποια θέματα που σας απασχολούν θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο έχετε είτε την βοήθεια του συντρόφου σας και των συνεργατών σας, είτε γενικότερα ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές σας. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Προσοχή, η ερχόμενη εβδομάδα είναι πιο δύσκολη για θέματα εργασίας ή υγείας. Ρυθμίστε λοιπόν τώρα, αυτήν την εβδομάδα, οτιδήποτε είναι πολύ σημαντικό για σας. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, μπορείτε επιβληθείτε, και με την πειθώ σας να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η σημερινή είναι μέρα που θα ασχοληθείτε με την πολύ σημαντική για σας ακίνητη περιουσία σας, αλλά και με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Μια διαφωνία υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουλίου. Ένα οικονομικό θέμα σάς απασχολεί άμεσα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να βοηθήσουν τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά και γενικότερα την πορεία της ζωής σας. Την περίοδο αυτή, ειδικότερα την ερχόμενη εβδομάδα, σας απασχολούν άμεσα θέματα των παιδιών ή του ερωτικού σας συντρόφου. Μην αναμίξετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντίθετα, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τώρα, αυτήν την εβδομάδα, σημαντικές υποθέσεις. Την ερχόμενη εβδομάδα το τοπίο θα είναι θολό και εκρηκτικό. Πάνω από όλα προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και, σας το ξαναλέω, μην τα εμπλέξετε με τα οικονομικά σας.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες σας απασχολούν άμεσα κάποια οικογενειακά σας θέματα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Αυγούστου. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε αυτήν την εβδομάδα σημαντικές σας υποθέσεις, που και ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο τα πράγματα φαίνεται να έχουν καταλαγιάσει. Όμως εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να προσέχετε τις συζητήσεις, τις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και να φροντίσετε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Σήμερα ωστόσο είναι μια καλή ημέρα για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Γενικά είναι καλές αυτές οι ημέρες, απλώς θα πρέπει τα σημαντικά θέματα να μην τα αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η περίοδος αυτή είναι αρκετά πιεστική. Προσέχετε θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, προσέχετε τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας, κυρίως την ερχόμενη εβδομάδα. Αρκετοί πλανήτες στο προηγούμενο από σας ζώδιο σημαίνει ότι έχετε άγχη ή ότι κάνετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο, θα μπορέσετε να επιβληθείτε. Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να έχετε συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Σεπτεμβρίου, είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα, όχι τόσο για να περάσετε καλά, όσο για να πείσετε τους αγαπημένους σας, με επιχειρήματα, για το δίκιο σας. Η εβδομάδα αυτή είναι καλή, μην αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν απόσταση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή μπορεί σήμερα να είναι πιεστική. Μπορεί να έχετε να επιλύσετε θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Οκτωβρίου. Ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει. Επιλύστε τώρα, αυτήν την εβδομάδα, και όχι την επόμενη, κάποια θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή. Την επόμενη εβδομάδα μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας και μην αποφασίσετε να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό. Επενδύσεις και άλλα παρόμοια θέματα ίσως είναι απαγορευτικό να γίνουν τώρα. Σήμερα, με μυστικούς τρόπους ή μυστικές συμφωνίες θα μπορούσατε να επιλύστε ένα οικογενειακό σας θέμα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία θα υπάρξουν αναβολές σε κάποια σχέδιά σας ή σε ένα ταξίδι σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αν και πιστεύω ότι αυτόν τον καιρό κάνετε πολλές υπερβολές. Τόσο εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, όσο πολύ περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 - 10 Νοεμβρίου, προσέχετε πολύ την επόμενη εβδομάδα! Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, ακόμη και με την κοινωνική. Αν έχετε προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ίσως είναι ευκολότερο να τα επιλύσετε τώρα, παρά την επόμενη εβδομάδα. Ο Άρης και ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο δημιουργούν σημαντική ένταση.

Τοξότης

Τοξότες μου, νέα δεδομένα υπάρχουν για την ζωή σας. Δρόμοι ανοίγονται για θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές και με νομικές υποθέσεις. Σήμερα, ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί. Υπάρχουν βεβαίως πολύ σημαντικά άγχη, τα οποία γενικότερα θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολλές ευκαιρίες για να δράσετε θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Μην αφήσετε για την ερχόμενη εβδομάδα σημαντικές συζητήσεις και σημαντικά ταξίδια. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε αυτήν την εβδομάδα σημαντικότατες υποθέσεις σας και επιλύστε θέματα που σας απασχολούν. Πλησιάστε περισσότερο και φροντίστε τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή γενικότερα στις σχέσεις σας. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας έρχονται στο προσκήνιο. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ καλύτερη από την επόμενη για να τα ρυθμίσετε. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι όντως μια δύσκολη εβδομάδα για τα οικονομικά σας, ακόμη και για την συναισθηματική σας ζωή. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν αυτήν την περίοδο, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη.

Υδροχόος

Εσάς τους Υδροχόους σήμερα σας απασχολεί ένα εργασιακό σας θέμα. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε σημαντικές συζητήσεις, ενώ θα βρείτε λύσεις για ένα οικονομικό σας θέμα. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Φεβρουαρίου. Έτσι, λοιπόν, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική, για να προωθήσετε σημαντικά θέματά σας. Μην ρισκάρετε στον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε τις υπερβολές. Ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας ευνοεί, αλλά σας κάνει και υπερβολικούς.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες σήμερα ασχολείστε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, με κάποιες αλλαγές όμως στα σχέδιά σας. Σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές, και για νομικές υποθέσεις. Τώρα βρίσκετε δυναμικές λύσεις. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να επιλύσετε πολλά στον χώρο της εργασίας σας ή στον τομέα της υγείας σας, όχι όμως την επομένη. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στα σχέδιά σας. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ