Τι σημαίνουν τα «ύποπτα» τατουάζ αστέρια που είχαν στους ώμους τους οι δύο νέοι που δολοφονήθηκαν στη Μάνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι σημαίνουν τα «ύποπτα» τατουάζ αστέρια που είχαν στους ώμους τους οι δύο νέοι που δολοφονήθηκαν στη Μάνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από την αγάπη τους για τη γυμναστική και το μπόντι μπίλντινγκ οι δύο νέοι που δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μάνη, μοιράζονταν το ίδιο πάθος για τα τατουάζ. Ο Κωνσταντίνος Σγούρος είχε καλύψει σχεδόν όλο του το σώμα με τατουάζ τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν εθνικιστικό περιεχόμενο, ενώ λιγότερα φαίνεται ότι είχε ο Γιάννης Κομμάτης. Πάντως, στις φωτογραφίες των δύο νεαρών που έχουν αναρτηθεί στο Facebook φαίνεται ότι τόσο ο Σγούρος, όσο ο Κομμάτης είχαν ακριβώς το ίδιο τατουάζ που θυμίζει αστέρι στις κλείδες των ώμων τους.

Το συγκεκριμένο σύμβολο, σύμφωνα με ειδικούς που επικαλείται η εφημερίδα «Το Εθνος», χρησιμοποιείται κατά κόρον ως σημάδι μύησης στη ρωσική μαφία και σημαίνει «δεν προσκυνάμε κανέναν».

Ωστόσο, όπως σημειώνει και η εφημερίδα «παραμένει άγνωστο αν πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα το αστέρι αυτό είχε και άλλη σημασία».

Ο Κωνσταντίνος Σγούρος:

Ο Γιάννης Κομμάτης:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ