Κινέζος επιχειρηματίας πωλούσε «πειραγμένα» αλκοολούχα ποτά -Εβαζε μικρή ποσότητα βιάγκρα σε κάθε μπουκάλι - iefimerida.gr

Κινέζος επιχειρηματίας πωλούσε «πειραγμένα» αλκοολούχα ποτά -Εβαζε μικρή ποσότητα βιάγκρα σε κάθε μπουκάλι

Κινέζος επιχειρηματίας πωλούσε «πειραγμένα» αλκοολούχα ποτά -Εβαζε μικρή ποσότητ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολυμήχανος επιχειρηματίας από την Κίνα συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι μέσα στα αλκοολούχα ποτά που πωλούσε έβαζε μικρή ποσότητα βιάγκρα.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αναφέρεται με το όνομα Huang και είναι ιδιοκτήτης εργοστασίου κατασκευής ποτών, συνελήφθη την Κυριακή στην επαρχία Hubei. Ο άνδρας κατηγορείται ότι έβαζε στα μπουκάλια των ποτών την χημική ένωση sildenafil, που στο εμπόριο κυκλοφορεί με την ονομασία βιάγκρα.

Η ποσότητα που έβαζε μέσα στα ποτά ήταν αρκετή για να ανεβάσει το ηθικό των πελατών του, ωστόσο εάν κάποιος που αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα τότε η κατανάλωση του ποτού Baijiu, θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Ο επιχειρηματίας ομολόγησε την πράξη του και αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα είχε πουλήσει 1.170 μπουκάλια. Ανέφερε μάλιστα ότι χάρισε 810 από αυτά τα ποτά σε φίλους του και κράτησε και άλλα 30 για τον ίδιο.

Η χημική ουσία κόστισε 390 δολάρια το κιλό και το κάθε μπουκάλι το πωλούσε έναντι πέντε δολαρίων. Ο Κινέζος επιχειρηματίας, παρόλο που γνώριζε ότι η πράξη του είναι παράνομη, στην απολογία του επέμεινε ότι δεν βλάπτει κανέναν αυτό που έκανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ