Εσπευσμένα επιστρέφει από τις διακοπές του ο Κάμερον -Σοκαρισμένος από την εμπλοκή Βρετανού πολίτη στη δολοφονία του Φόλεϊ - iefimerida.gr

Εσπευσμένα επιστρέφει από τις διακοπές του ο Κάμερον -Σοκαρισμένος από την εμπλοκή Βρετανού πολίτη στη δολοφονία του Φόλεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον αποφάσισε να επιστρέψει εσπευσμένα από τις διακοπές που σημειωτέον είχε πάει για 15η φορά μέσα στη θητεία του. Ο λόγος της επιστροφής του Βρετανού πρωθυπουργού είναι η εμπλοκή Βρετανού πολίτη στην αποτρόπαια δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε σοκαρισμένος και εξέφρασε το αποτροπιασμό του για το ενδεχόμενο να είναι Βρετανός ο δήμιος του άτυχου δημοσιογράφου σημειώνοντας όμως ότι προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί ο άνθρωπος με τη βρετανική προφορά που ακούγεται στο βίντεο της εκτέλεσης του Φόλεϊ.

Επιπροσθέτως ο Κάμερον τόνισε ότι εξακολουθεί να αποκλείει την πιθανότητα αποστολής βρετανικών στρατευμάτων για μια στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

Σημειώνεται ότι η βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι ερευνά το βίντεο του αποκεφαλισμού του Φόλεϊ στο οποίο ακούγεται να μιλάει ένας άνδρας που έχει βρετανική προφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ