ΔΕΣΦΑ: Προσφέρει 30.000 ευρώ για την ενίσχυση των ανασκαφών στην Αμφίπολη - iefimerida.gr

ΔΕΣΦΑ: Προσφέρει 30.000 ευρώ για την ενίσχυση των ανασκαφών στην Αμφίπολη

ΔΕΣΦΑ: Προσφέρει 30.000 ευρώ για την ενίσχυση των ανασκαφών στην Αμφίπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημόσιος φορέας Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε. (ΔΕΣΦΑ) γνωστοποίησε την Τετάρτη την απόφασή του να προσφέρει το ποσό των 30.000 ευρώ για την ενίσχυση των αρχαιολογικών ερευνών στην Αμφίπολη.

Ο πρόεδρος του ΔΕΣΦΑ κ. Αντώνιος Νάτσικας και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κων/νος Ξιφαράς ενημέρωσαν τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τασούλα σχετικά με την προσφορά.

Ευχαριστίες από το Υπουργείο Πολιτισμού

Ο υπουργός Κώστας Τασούλας ευχαρίστησε «τον αρμόδιο υφυπουργό Ενέργειας Ασημάκη Παπαγεωργίου καθώς και τη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ για την αξιέπαινη και χρησιμότατη αυτή πρωτοβουλία».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται επίσης ότι «ο ΔΕΣΦΑ διατηρεί διαρκή και γόνιμη συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού στο πλαίσιο της κατασκευής και επέκτασης του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, η οποία οδηγεί σε αρχαιολογικές ανακαλύψεις και σωστικές ανασκαφές σε πολλά μέρη της Ελλάδας από όπου διέρχονται οι αγωγοί».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ