Ηθοποιός του Χόλιγουντ «ξέφυγε»: Βλέπω πνεύματα -Καθόμουν σε ένα παγκάκι με τον Πάτρικ Σουέιζι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηθοποιός του Χόλιγουντ «ξέφυγε»: Βλέπω πνεύματα -Καθόμουν σε ένα παγκάκι με τον Πάτρικ Σουέιζι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε... άλλον κόσμο φαίνεται πως βρίσκεται γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ ο οποίος δήλωσε ότι επικοινωνεί με τους νεκρούς και, μάλιστα, κάνει παρέα με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του Πάτρικ Σουέιζι, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2009.Ο λόγος για τον Γκάρι Μιούσεϊ, ο οποίος υπήρξε για αρκετά χρόνια ένας από τους αγαπημένους «κακούς» του σινεμά, αλλά πάντα προκαλούσε και με την εκτός οθόνης συμπεριφορά του.

Τώρα ο Μπιούσεϊ, που συμμετέχει στο Celebrity Big Brother, υποστηρίζει ότι επικοινωνεί με την άλλη πλευρά και το δήλωσε στους συμπαίκτες του στο ριάλιτι.

«Με διαπέρασε τις προάλλες που καθόμουν σε ένα παγκάκι κοντά στον ωκεανό το πνεύμα του Πάτρικ Σουέιζι. Και το είδα να με διαπερνά, όπως και το πνεύμα του πατέρα μου που πέθανε το 1975 έχει περάσει από μέσα μου. Εχω πάει στην άλλη πλευρά, ύστερα από το θάνατό μου όταν έκανα χειρουργείο στον εγκέφαλο και έχω ιδιαίτερη επαφή με αυτό τον κόσμο των πνευμάτων» είπε και στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους συμπαίκτες του για αυτό του το χάρισμα.

Ο Μπιούσεϊ πρωταγωνιστούσε στην ταινία του 1991 «Στην κόψη του κύματος» μαζί με τον Πάτρικ Σουέιζι, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ