Ακυρώθηκε η πτήση Αθήνα -Μήλος γιατί ο μοναδικός ελεγκτής κυκλοφορίας είχε... λουμπάγκο -Χάος στο αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Ακυρώθηκε η πτήση Αθήνα -Μήλος γιατί ο μοναδικός ελεγκτής κυκλοφορίας είχε... λουμπάγκο -Χάος στο αεροδρόμιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω τουριστικής περιόδου και σε ένα καλοκαίρι όπου σημειώθηκαν σημαντικά ρεκόρ αφίξεων σε αρκετές περιοχές, έρχεται ένα αναπάντεχο πρόβλημα να αμαυρώσει την καλή εικόνα του νησιού της Μήλου.Η πρωινή πτήση από και προς Αθήνα από το νησί ακυρώθηκε, καθώς, ο υπάλληλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, που είναι και ο μοναδικός αρμόδιος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπάλληλος έπαθε λουμπάγκο και, παρά την προσπάθειά του να ξεπεράσει το πρόβλημα και να πραγματοποιήσει την βάρδιά του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και η πτήση ακυρώθηκε.

Οπως σημειώνει το MilosLife, ακολούθησε κομφούζιο στο αεροδρόμιο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντικαταστάτης και ο υπάλληλος δουλεύει μόνος του όλον τον χρόνο, η πρωινή πτήση ματαιώθηκε και παραμένει αμφίβολο το τι θα συμβεί με τις επόμενες.

Αυτή την ώρα εξελίσσεται ένα θρίλερ καθώς αναμένεται αντικαταστάτης από την Αθήνα με την επόμενη πτήση. Για να γίνει όμως η επόμενη πτήση πρέπει ο υπάλληλος να... αναστηθεί και να πάει στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να ανέβει στον Πύργο Ελέγχου. Ωστόσο, το πρόβλημα υγείας του είναι αρκετά σοβαρό και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα μπορέσει να μεταβεί στο αεροδρόμιο.

Σημειωτέον ότι αρκετοί τουρίστες είχαν ανταπόκριση από την Αθήνα με προορισμό το εξωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι έχασαν τις πτήσεις τους με ότι συνεπάγεται αυτό, τόσο σε αποζημιώσεις όσο και σε αρνητική διαφήμιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ