Ολγα και Γωγώ Φαρμάκη έφτιαξαν το δικό τους fashion blog και εντυπωσιάζουν -Υπέροχες φωτογραφίες των κοριτσιών με την τελευταία λέξη της μόδας στα σοκάκια των Κυκλάδων [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολγα και Γωγώ Φαρμάκη έφτιαξαν το δικό τους fashion blog και εντυπωσιάζουν -Υπέροχες φωτογραφίες των κοριτσιών με την τελευταία λέξη της μόδας στα σοκάκια των Κυκλάδων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To δικό τους fashion blog το οποίο μάλιστα έχει ένα άκρως πρωτότυπο όνομα «kisterss» το οποίο προκύπτει από τη λέξη «αδελφές» στα αγγλικά «sisters» και την τελευταία συλλαβή του επωνύμου τους «Farma-ki και sisters = kisterss» έχουν φτιάξει οι αδελφές Φαρμάκη, Ολγα και Γωγώ.

Η αγάπη τους και το πάθος τους για τη μόδα, τις νέες τάσεις, το ιδιαίτερο και διαφορετικό στο ντύσιμο της οδήγησαν στη δημιουργία ενός fashion blog, μέσω του οποίου δίνουν συμβουλές για οικονομικό ντύσιμο με στιλ, αλλά παρουσιάζουν και τις δικές τους δημιουργίες.

«Η Ολγα από μικρή ήταν εκείνη που είχε το "χάρισμα" στην οικογένεια και ό,τι της ζητούσαμε το αποτύπωνε στο χαρτί. Από την άλλη, η Γωγώ ήταν εκείνη που είχε τον "ηλεκτρονικό ιό" μέσα της και τη φωνάζαμε... hacker» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο blog τους, το οποίο πέρα από τη fashion δράση του έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Oλγα και Γωγώ Φαρμάκη αλληλοφωτογραφίζονται με δημιουργίες σχεδιαστών στις βόλτες τους, τα ταξίδια τους και στην παραλία αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα αλλά και ταξιδεύοντας στα μέρη όπου αυτές βρίσκονται όσους κοιτούν τις εκπληκτικές φωτογραφίες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ