Με στάσεις εργασίας από Σεπτέμβρη απειλούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Με στάσεις εργασίας από Σεπτέμβρη απειλούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ωριαίες στάσεις εργασίας από τον Σεπτέμβρη απειλούν με ανακοίνωση που έστειλαν ακόμη και στον πρωθυπουργό οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στην πολυσέλιδη ανακοίνωση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΚΕ) που εστάλη μεταξύ άλλων και στον πρωθυπουργό, η κυβέρνηση καλείται να προβεί σε μεταρρυθμίσεις. «Απαιτούμε τα χρήματα της εναέριας κυκλοφορίας, που πληρώνουν οι αεροπορικές εταιρίες μέσω του ευρωπαϊκού οργανισμού Eurocontrol, να διατίθενται αποκλειστικά για τους σκοπούς που τα πληρώνουν, όπως προβλέπει η διαφάνεια και η ευρωπαϊκή νομιμότητα (αγορά συστημάτων, εκπαιδεύσεις, μισθοδοσίες, συνταξιοδοτικά κλπ)» αναφέρειται στην ανακοίνωση.

Η Ένωση τονίζει πως τα τελευταία χρόνια οι ελεγκτές υπερβάλουν εαυτούς και πως σημειώνονται συχνά περιστατικά κόπωσης ελεγκτών που προέρχονται σε υπερβολική εργασία καθώς «δεν παίρνουν άδειες και δουλεύουν κομμένα ρεπό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ