Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] - iefimerida.gr

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μεσαιωνικής εποχής σειρά που γνωρίζει παγκόσμια απρόσμενη επιτυχία έγινε δημοφιλής κυρίως χάρη στις σκηνές ωμής και φρικιαστικής βίας, τις αιματοβαμμένες ίντριγκες και τους δυναμικούς ήρωές της.

Οι περισσότεροι είναι εγκληματίες, σαδιστές, προδότες. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του George R.R. Martin και βυθίζει τους φαν της σε ένα σύμπαν που αναμειγνύει τον φανταστικό κόσμο του μεσαίωνα με οπτικά εφέ και εικόνες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα βιντεοπαιχνίδια.
Σειρά διάσημη για τις σκηνές σεξ, δείχνει τη βία υπό μια ακραία αισθητική οπτική. Οι ήρωές της είναι ανήθικοι αλλά παραμένουν εκτυφλωτικοί, είναι σαδιστές, αιμοδιψείς και χωρίς ενοχές.

Ηθοποιός Jack Gleeson ή αλλιώς Βασιλιάς Joffrey Baratheon

Ο βασιλιάς Joffrey Baratheon είναι ο πιο μισητός ήρωας της σειράς. Κάνει ομαδικούς φόνους, είναι προδότης, είναι σαδιστής απέναντι στις γυναίκες, βασανίζει, σκοτώνει τα παιδιά του.

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ηθοποιός Lena Headey, αλλιώς Cersei Lannister

Η Cersei Lannister είναι ένοχη για παιδοκτονία, για αιμομιξία με τον αδελφό της Jaime και για συνενοχή με τον John Arran και τον λόρδο Stark για να αποκρύψει την αιμομικτική σχέση της.

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ηθοποιός Harry Lloyd, αλλιώς Viserys Targaryen

Είναι αδελφός της Daenerys και πρόκειται για έναν άθλιο ήρωα ο οποίος υποχρεώνει την αδελφή του να παντρευτεί τον Khal Drogo ώστε να αποκτήσει έναν στρατό ώστε να γίνει ο βασιλιάς των 7 στεμμάτων. Θρασύς, αλλαζονικός, ηλίθιος και βίαιος θα βρει ένα ανάλογο τέλος.

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ηθοποιός Iwan Rheon, αλλιώς Ramsay Bolton

Ο Ramsay Bolton είναι ένοχος για μαζικές δολοφονίες, βασανιστήρια και ακρωτηριασμούς. Απολαμβάνει να βλέπει τον Theon Greyjoy να βασανίζεται σωματικά και ψυχολογικά. Τον υπόλοιπο χρόνο του τον αξιοποιεί για να κυνηγάει πανικόβλητα κορίτσια στο δάσος, χτυπώντας τα με τα βέλη του.

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ηθοποιός Alfie Allen, αλλιώς Theon Greyjoy

Είναι ένοχος προδοσίας (πρόδωσε τον Stark), για φόνο (σκότωσε τον Rodrik Cassel), είναι ένας από τους πιο βίαιους ήρωες της σειράς.


Ηθοποιός Nonso Anozie, αλλιώς Xaro Xhoan Daxos

Αυτός ο ήρωας είναι ύπουλος, τσιγγούνης και ικανός για όλα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Σκοτώνει εν ψυχρώ τους φίλους του και γίνεται βασιλιάς.

Game of Thrones: Οι 6 ήρωες που λατρεύουμε να μισούμε [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σειρά επιτυχία Game of Thrones ήρωες μισητοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ