Η Ανγκελα Μέρκελ ανεβαίνει σε «γουρούνα» και αφήνει τους πάντες άφωνους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ανγκελα Μέρκελ ανεβαίνει σε «γουρούνα» και αφήνει τους πάντες άφωνους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανίδα καγκελάριος ξέρει να κάνει πράγματα. Οταν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη δεν αρκείται στο να βγάζει λόγους και να παρακολουθεί επιδείξεις. Οχι, στην Ανγκελα Μέρκελ αρέσει να βρίσκεται στη φωτιά της δράσης.

Δεν μπορεί κανείς να την κατηγορήσει ότι είναι κλεισμένη στο γραφείο της. Η καγκελάριος βρίσκεται συνεχώς στο πόδι εντός της Γερμανίας.
Χθες βρέθηκε σε μια ομοσπονδιακή μονάδα πολιτικής προστασίας στη Βόννη και διακρίθηκε όταν φόρεσε την ποδιά και άρχισε να μαγειρεύει μαζί με τους αξιωματικούς.
Στη συνέχεια συνομίλησε με πυροσβέστες και ανακάλυψε τα εργαλεία της δουλειάς αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Δεν δίστασε ούτε στιγμή να ανέβει σε μια «γουρούνα» της πυροσβεστικής για να έχει καλύτερη γνώση της κατάστασης, αφήνοντας άφωνους πυροσβέστες και δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ