Μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνη -Γάζωσαν με σφαίρες δύο νεαρούς και τους πέταξαν στο γκρεμό - iefimerida.gr

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνη -Γάζωσαν με σφαίρες δύο νεαρούς και τους πέταξαν στο γκρεμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία δύο νέων φίλων στη δυτική Μάνη, του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο και του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου από την Καλαμάτα, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης και βρέθηκαν χθες το βράδυ άγρια δολοφονημένοι σε χαράδρα στην περιοχή Κάμπος στη δυτική Μάνη.


Είχαν «ραντεβού» με τον δολοφόνο τους

Οπως όλα δείχνουν οι δύο άτυχοι νέοι είχαν «ραντεβού» με τον δολοφόνο τους αφού έφυγαν από μπαρ όπου διασκέδαζαν στην Καρδαμύλη λέγοντας στις κοπέλες τους «πάμε σε μια δουλειά». Αυτό συνέβη γύρω στη μία τη νύχτα. Μια ώρα αργότερα ο Γιάννης Κομμάτης τηλεφωνεί στη φίλη του και την ενημερώνει ότι θα αργήσουν. Εκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Το μεσημέρι της Τρίτης δηλώθηκε η εξαφάνισή τους στην ΕΛ.ΑΣ. και με οδηγό το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, τα οποία εντωμεταξύ είχαν απενεργοποιηθεί, ξεκίνησαν έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην περιοχή Κάμπος. Τελικά χθες, λίγο πριν σουρουπώσει βρέθηκαν οι δυό νεαροί άγρια δολοφονημένοι κάτω από μια γέφυρα και σε χαράδρα βάθους οκτώ μέτρων.

Οπως δείχνουν τα στοιχεία από την εξέταση του ιατροδικαστή, οι δύο νεαροί είχαν γαζωθεί από σφαίρες ενός ή και δύο κυνηγετικών όπλων, ενώ το χτύπημα πρέπει να ήταν πισώπλατα. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι ο τόπος που βρέθηκαν οι σοροί τους δεν είναι και ο τόπος δολοφονίας. Πιθανότερο είναι ότι δολοφονήθηκαν κάπου αλλού και ο/οι δολοφόνος/οι τους μετέφεραν και τους πέταξαν κάτω από τη γέφυρα στην περιοχή Κάμπος της δυτικής Μάνης.

Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκλίνουν στο ενδεχόμενο η άγρια δολοφονία των δύο νέων να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο για τα ακριβή κίνητρα της δολοφονία διεξάγεται μεγάλη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.. Σημειώνεται ότι η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δυο άτυχοι νέοι δεν έχει βρεθεί ακόμη και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

(Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, πατώντας ΕΔΩ).

Δύο νέοι που αγαπούσαν τη γυμναστική και τα τατουάζ

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος καταγόταν από την Καλαμάτα και ένα από τα κοινά που είχε με τον 26χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη, ο οποίος καταγόταν από τη Σάμο και ήταν στρατιωτικός, ήταν η αγάπη του για τη γυμναστική. Μάλιστα ασχολούνταν και με το bodybuilding, ενώ ο 25χρονος είχε λάβει μέρος και σε σχετικούς διαγωνισμούς. Δεύτερη κοινή μεγάλη τους αγάπη ήταν τα τατουάζ και είχαν αποτυπώσει στο σώμα τους αρκετά σύμβολα και φράσεις. Ο Κωνσταντίνος Σγούρος, μάλιστα, όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook είχε στο σώμα του πλήθος τατουάζ, ανάμεσα στα οποία και σβάστικες (δείτε τις σχετικές φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ