Ετσι θα είναι το iPhone 6: Νέες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου smartphone κάνουν τον γύρο του διαδικτύου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι θα είναι το iPhone 6: Νέες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου smartphone κάνουν τον γύρο του διαδικτύου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες εβδομάδες διαρρέουν συνεχώς φωτογραφίες από τα δήθεν εξαρτήματα του πολυαναμενόμενου iPhone 6. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που τα εξαρτήματα αυτά συναρμολογούνται και συνθέτουν το νέο smartphone της Apple.

Οπως αναφέρει το BusinessInsider, η εταιρεία που μετατρέπει με πολυτελή τρόπο iPhones,η Feld & Volk δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα, εικόνες στις οποίες ισχυρίζεται πως απεικονίζουν τη μορφή που θα έχει η νέα συσκευή της Apple, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Το BusinessInsider αναφέρει πως αν όντως είναι αυθεντικές οι φωτογραφίες, τότε αυτή είναι ίσως η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής που θα έχει το iPhone 6 και δεν μοιάζει με άλλες φωτογρφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. Σε αυτές τις εικόνες το iPhone 6 μοιάζει πολύ με το iPad Air.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ