Εννιά άγνωστες εφαρμογές του Google Chrome που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Εννιά άγνωστες εφαρμογές του Google Chrome που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί η πλειοψηφία των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών να χρησιμοποιεί τον Google Chrome, ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουν τις άπειρες δυνατότητες που δίνει ο εν λόγω περιηγητής ιστού. Παρακάτω παρουσιάζονται 9 εφαρμογές, άγνωστες στους περισσότερους, οι οποίες είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από χρήσιμες.

  • AdBlock

To AdBlock ίσως είναι η πιο δημοφιλής επέκταση του Google Chrome που υπάρχει. Και αυτό γιατί αφαιρεί τα ενοχλητικά Banner των διαφημίσεων. Το AdBlock δουλεύει και στο Safari, τον Opera και τον Firefox.

  • Chrome Remote Desktop

Η επέκταση αυτή σας δίνει τη δυανατότητα να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή που εργάζεστε και σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο, να έχουν δηλαδή πρόσβαση άλλοι, στο δικό σας υπολογιστή.

  • Delicious Bookmark Extension


Tο Delicious Bookmark Extension κάνει πιο εύκολο το να μοιραστεί κάποιος έναν σύνδεσμο με κάποιον άλλο. Με την εφαρμογή αυτή, δεν χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση στο e-mail που θέλετε να στείλετε.

  • Chrome για κινητά

Ο Chrome για τα κινητά τηλέφωνα είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα μαζί σας τα αρχεία σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

  • Google Mail Checker

Το Google Mail Checker είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όποιον πρέπει να τσεκάρει συνεχώς το mail του, αφού επιτρέπει ανά πάσα στιγμή και χωρίς να πρέπει να ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, να δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα έχετε. Αρκεί βέβαια να είστε συνδεδεμένοι.

  • MightyText


Το MightyText κάνει ότι κάνει και το iMessage για τους χρήστες των Mac υπολογιστών: Επιτρέπει την αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

  • Website Blocker

Το Website Blocker σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστοτόπους για ορισμένο χρονικό διάστημα.

  • Pocket

Το Pocket είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή... αποθήκευσης. Σε όλους έχει τύχει να συναντήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλλά επειδή εκείνη την ώρα «καίγονται», δεν μπορούν να το διαβάσουν και μετά καταλήγουν να το χάνου. Πατώντας απλά το Pocket κάποιος θα φροντίσει για εσάς να αποθηκευτεί η ιστοσελίδα και να σας θυμίσει κάποια στιγμή να της ρίξετε και πάλι μια ματιά.

  • FVD Downloader


Το FVD Downloader σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε βίντεο που βλέπετε online, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν λειτουργεί με το YouTube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google εφαρμογή google chrome περιηγητής ιστού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ