Το απόλυτο χάος επικρατεί στο Ντονέτσκ: Πληροφορίες για βομβαρδισμό σχολείου και τουλάχιστον δέκα νεκρά παιδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απόλυτο χάος επικρατεί στο Ντονέτσκ: Πληροφορίες για βομβαρδισμό σχολείου και τουλάχιστον δέκα νεκρά παιδιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε έκρηξη σε κατοικημένη περιοχή και βομβαρδίστηκε παιδικός σταθμός με αποτέλεσμα τουλάχιστον δέκα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους.

Οι Αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ δεκάδες διαμερίσματα και αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι πολλοί κάτοικοι τράπηκαν σε φυγή από μία περιοχή κοντά στο αρχηγείο των ρωσόφιλων αυτονομιστών ανταρτών, έπειτα από έναν βομβαρδισμό του ουκρανικού πυροβολικού, ενώ αυτοκίνητα με ενόπλους κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ