Ενταση στο νοσοκομείο Βέροιας από την επίσκεψη Παπακώστα: Εκνευρισμός γιατί τους ζήτησαν να μαζέψουν τα τασάκια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στο νοσοκομείο Βέροιας από την επίσκεψη Παπακώστα: Εκνευρισμός γιατί τους ζήτησαν να μαζέψουν τα τασάκια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο της Βέροιας εξαιτίας την επίσκεψης που θα πραγματοποιούσε η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου έδωσε εντολή να εξαφανιστούν όλα τα τασάκια από το προαύλιο πριν φτάσει εκεί η κ. Παπακώστα, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και νοσηλευόμενοι να ξεσηκωθούν, όπως αναφέρει το laikoyra.gr.

Η υφυπουργός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύση σε κάποια από αυτά.

Στο νοσοκομείο της Βέροιας βρέθηκε και ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος άκουσε τα παράπονα των ασθενών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ