Αυτός είναι ο Ελληνας DJ που φέρνει αέρα ελληνικού πάρτι στο Ντουμπάι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Ελληνας DJ που φέρνει αέρα ελληνικού πάρτι στο Ντουμπάι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αύγουστος στο Ντουμπάι σημαίνει δύο πράγματα: ο καιρός κρυώνει και η νυχτερινή ζωή θέλει ζέσταμα. Έτσι αρκετά νυχτερινά μαγαζιά αναμένεται να ανοίξουν για να προσελκύσουν τους λογής λάτρεις των ατέλειωτων πάρτι.

Το σάιτ gulfnews.com παρουσιάζει τον Έλληνα που κρύβεται πίσω από το πολυαναμενόμενο πάρτι στο Buddha-Bar στο Grosevnor House, ένα από τα «καυτά» σημεία διασκέδασης των νέων -και όχι μόνο- στο Ντουμπάι. Πρόκειται για τον Γιάννη Ευθυμίου ή αλλιώς DJ Consoul Trainin, όπως είναι το... επαγγελματικό του όνομα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ όλοι περιμένουν να φέρει στις νύχτες του Ντουμπάι τον αέρα του ελληνικού κεφιού.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Είναι ο ήλιος και η θάλασσα και το τέλειο κλίμα της χώρας. Είναι, επίσης, ότι, στην Ελλάδα, οι άνθρωποι δεν βάζουν όρια στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση». Το όνειρο του κάθε DJ, λέει με χαρακτηριστικό τρόπο, είναι ένα πάρτι να μην τελειώνει πριν το πρωί, ο ίδιος να είναι κουρασμένος, αλλά να συνεχίσει να χορεύει.

Με σπουδές στη Φυσική, αλλά παράλληλη εργασία σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιάννης Ευθυμίου, ξεκίνησε δειλά-δειλά να παίζει μουσική μια φορά την εβδομάδα, σε διάφορα μπαρ και από τότε κόλλησε. Από τα 12 του μάζευε δίσκους και cd, στα 18 του δούλεψε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και από τότε η μουσική τράβηξε την προσοχή του.

Όπως λέει και ο ίδιος: «Μου αρέσει να παίζω μουσική που αγαπούν οι άνθρωποι ή που πρόκειται να αγαπήσουν». Όσο για το περιβόητο και εν πολλοίς δυσνόητο προσωνύμιό του αποκαλύπτει πως το «Consoul Trainin» σημαίνει: «το συναίσθημα της μουσικής στη ψυχή σου».

Το dress code για το πάρτι που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αυστηρώς εντυπωσιακό, ενώ οι party animals του Ντουμπάι περιμένουν πως και πως τον Ελληνα DJ να τους δείξει πώς πρέπει να διασκεδάζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική πάρτι Ντουμπάι DJ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ