Οταν ένα φόρεμα καταστρέφει την εμφάνιση μιας πανέμορφης γυναίκας -Τα μπλε κρόσια που «έθαψαν» την Χάιντι Κλουμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ένα φόρεμα καταστρέφει την εμφάνιση μιας πανέμορφης γυναίκας -Τα μπλε κρόσια που «έθαψαν» την Χάιντι Κλουμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι ένα φόρεμα μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση ή να γίνει το... βατερλώ μιας γυναίκας είναι γνωστό σε όλους. Πολλές μεγάλες σταρ την έχουν πατήσει άπειρες φορές, επιλέγοντας ρούχα που δεν τους ταιριάζουν ή που απλά είναι κιτς.

Συνήθως πρόκειται για ηθοποιούς ή τραγουδίστριες που επιθυμώντας να εντυπωσιάσουν επιλέγουν υπερβολικά φορέματα καταλήγοντας στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέτοια λάθη, όμως, κάνουν και γυναίκες που γνωρίζουν τη μόδα εκ των έσω, όπως το πανέμορφο μοντέλο Χάιντι Κλουμ.

Η Κλουμ εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στα Creative Arts Emmy Awards με ένα φόρεμα του σχεδιαστή Σον Κέλι, ο οποίος συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι που παρουσιάζει η ίδια, το «Project Runway». Με την επιλογή του γαλάζιου αυτού φορέματος από κρόσια η Χάιντι Κλουμ είναι σίγουρο ότι τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, όχι όμως αποσπώντας και τα θετικότερα σχόλια. Το κρόσια του φορέματος της Κλουμ σηκώνονταν με κάθε της κίνηση, κρύβοντας την άψογη σιλουέτα της και δημιουργώντας την αίσθηση ότι... είχε βάλει πολλά πολλά κιλά τελευταία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ