Οι πλούσιοι «ψήφισαν» Ελλάδα και την κατέταξαν στο top 10 των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτελείας - iefimerida.gr

Οι πλούσιοι «ψήφισαν» Ελλάδα και την κατέταξαν στο top 10 των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτελείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγαλύτερη αύξηση εμφάνισε στη χώρα μας η τουριστική κίνηση για... ακριβά γούστα, καθώς κατάφερε να μπει στο Τοp 10 των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτέλειας για το 2014.

Οπως αναφέρει το fortunegreece.com, η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της «Virtuoso Travel Week», η οποία διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Bellagio Resort & Casino στο Λας Βέγκας. Έχοντας συλλέξει στοιχεία από συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο, το ταξιδιωτικό δίκτυο τουρισμού πολυτελείας Virtuoso γνωστοποίησε τα ονόματα των χωρών που επιλέγουν οι τουρίστες με... γεμάτα πορτοφόλια.

Σύμφωνα λοιπόν, με την ανακοίνωση, η σειρά κατάταξης των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πολυτέλειας έχει ως εξής:

  1. Ιταλία
  2. Βρετανία
  3. Γαλλία
  4. Καναδάς
  5. Ισπανία
  6. Γερμανία
  7. Μεξικό
  8. Νότια Αφρική
  9. Ολλανδία
  10. Ελλάδα

Η χώρα μας αν και κατέλαβε την 10η θέση, ήταν στην πραγματικότητα ο τουριστικός προορισμός που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση (57%). Εντύπωση προξενεί το γεγονός πως στην εν λόγω λίστα δεν συμπεριελήφθη η Τουρκία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει την τουριστική της στρατηγική και αποτελεί έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ