Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε μούσκεμα στην Μύκονο και προκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να μπουγελωθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε μούσκεμα στην Μύκονο και προκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να μπουγελωθεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και περισσότεροι διάσημοι υποκύπτουν στην τρέλα του Ice bucket Challenge με τελευταίο «θύμα» τον βασιλιά του NBA Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος μπουγελώθηκε στην Μύκονο και προκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να πράξει το ίδιο.Η παράδοξη αυτή μανία που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS) έχει συνεπάρει τους πάντες και ο διάσημος μπασκετμπολίστας δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό.

Πόζαρε λοιπόν από την Μύκονο, όπου βρίσκεται για διακοπές, με μια ελληνική σημαία στο φόντο και λίγο πριν παγώσει προκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να μπουγελωθεί ο ίδιος για καλό σκοπό.

Οσοι δεν επιθυμούν να μπουγελωθούν είναι υποχρεωμένοι να δωρίσουν 100 δολάρια στο ίδρυμα και πιθανότατα αυτό θα πράξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιας και πριν από λίγες ημέρες έγινε ξανά στόχος της ίδιας πρόκλησης χωρίς, ωστόσο, να δεχθεί να βραχεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ