Οι πιο πολυσύχναστες διαδρομές πτήσεων στον κόσμο -Γίνονται από 26.000 έως 30.000 φορές το χρόνο [λίστα] - iefimerida.gr

Οι πιο πολυσύχναστες διαδρομές πτήσεων στον κόσμο -Γίνονται από 26.000 έως 30.000 φορές το χρόνο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στατιστικά, πάντα προκαλούν ενδιαφέρον. Οταν μάλιστα πρόκειται για πτήσεις ακόμη μεγαλύτερο. Κάθε μέρα γίνονται 93.500 πτήσεις σε όλο τον κόσμο που μεταφέρουν 8,3 εκατ. ανθρώπους. Σαν να βρίσκεται δηλαδή στον... αέρα όλη η πόλη της Νέας Υόρκης!

Οσον αφορά τώρα τις πιο πολυσύχναστες αεροπορικές διαδρομές, αν και κανείς θα πίστευε ότι θα είναι κάποιες ανάμεσα στο Ρίο και στο Σάο Πάολο, ή στο Ντουμπάι και κάπου στην Ασία, τα δεδομένα άλλα μαρτυρούν.

Σύμφωνα με την Huffington Post, από την 1η Ιανουαρίου του 2013 έως τις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους οι πιο πολυσύχναστες εναέριες διαδρομές στον πλανήτη ήταν οι εξής:

Οι πιο πολυσύχναστες διαδρομές πτήσεων στον κόσμο -Γίνονται από 26.000 έως 30.000 φορές το χρόνο [λίστα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ