Νεκροί δύο σκακιστές στο διεθνές τουρνουά της Νορβηγίας -Ο θάνατός τους οφείλεται σε φυσικά αίτια [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεκροί δύο σκακιστές στο διεθνές τουρνουά της Νορβηγίας -Ο θάνατός τους οφείλεται σε φυσικά αίτια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε το διεθνές τουρνουά σκακιού που διεξήχθη στην πόλη Τρόμσο της Νορβηγίας, καθώς δύο παίκτες έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες.

Οπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές της Ολυμπιάδας, στην οποία κορυφαίοι παίκτες από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται ερασιτέχνες, ο 67χρονος Kurt Meier, που διαγωνιζόταν με την ομάδα από τις Σεϋχέλλες, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα το απόγευμα της Πέμπτης και εξέπνευσε.

Εκπρόσωπος Τύπου των αγώνων ανέφερε ότι έγινε χρήση απινιδωτή στον 67χρονο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.

Το ίδιο βράδυ, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι αποστολές των ομάδων, βρήκαν νεκρό έναν σκακιστή από το Ουζμπεκιστάν, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα.

Οι διοργανωτές της Ολυμπιάδας ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους ότι και οι δύο άνδρες πέθαναν από φυσικά αίτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιάδα νορβηγία σκάκι σκακιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ