Με βαμμένο ξανθό μαλλί ήταν ο Δημοσθένης Βεργής όταν τον συνέλαβαν -«Μα πως με καταλάβατε» είπε στους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Με βαμμένο ξανθό μαλλί ήταν ο Δημοσθένης Βεργής όταν τον συνέλαβαν -«Μα πως με καταλάβατε» είπε στους αστυνομικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο Δημοσθένης Βεργής, πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, που καταζητούνταν μετά την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 37 ετών και 6 μηνών, χωρίς αναστολή.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στα Εξάρχεια με βαμμένο ξανθό μαλλί. Αυτό ήταν το καμουφλάζ που είχε επιλέξει ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τις Αρχές. Ωστόσο η βαφή μάλλον δεν ήταν και πολύ πετυχιμένη και οι αστυνομικοί τον κατάλαβαν αμέσως. Μάλιστα όπως γράφει και η realnews ο Δημοσθένης Βεργής μόλις τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους είπε έκπληκτος «πώς με βρήκατε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ