Δεύτερη στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη -Πήρε το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ - iefimerida.gr

Δεύτερη στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη -Πήρε το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πέταξε» στη Ζυρίχη η Κατερίνα Στεφανίδη, που εξασφάλισε την παρουσία της στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου. Η 24χρονη άλτρια με 4,60 μ. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ.

Σε έναν πολύ δυνατό τελικό, η Στεφανίδη διεκδίκησε μέχρι την ύστατη στιγμή τον ευρωπαϊκό τίτλο, τον οποίο έχασε στο τελευταίο άλμα του αγώνα, όταν η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα κατάφερε να περάσει τα 4,65 μ. στην τρίτη της προσπάθεια. Η Στεφανίδη δεν μπόρεσε να περάσει αυτό το ύψος και έτσι με 4,60 μ. πήρε τη δεύτερη θέση, μπροστά από την επίσης Ρωσίδα Αντζελίνα Κράσνοβα, που πέρασε τα 4,60 μ. αλλά με περισσότερες προσπάθειες.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του στίβου θα ανέβει μία Ελληνίδα επικοντίστρια, καθώς το 2012 η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Η Κυριακοπούλου ήταν επίσης παρούσα στον τελικό και πήρε την έβδομη θέση με 4,35 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ