Το μήνυμα Μαζιώτη σε Ρούπα -Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας, ο αγώνας συνεχίζεται - iefimerida.gr

Το μήνυμα Μαζιώτη σε Ρούπα -Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας, ο αγώνας συνεχίζεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μαζιώτης αναλαμβάνει ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα την πολιτική ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην ΤτΕ τον περασμένο Απρίλιο και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην επικηρυγμένη Πόλα Ρούπα ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις απώλειες ο αγώνας συνεχίζεται.

Σε συνέντευξη που παραχώρηση στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αναφέρει ότι η επίθεση στην ΤτΕ, έγινε καθώς εκεί στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα ενώ απευθυνόμενος προς την σύντροφό του σημειώνει:

«Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται».

Στην συνέντευξη αναφέρεται και στην περιπετειώδη σύλληψή του , εκφράζοντας τη λύπη του για τον τραυματισμό αθώων πολιτών στο Μοναστηράκι, υποστηρίζοντας ότι έγιναν από θραύσματα και όχι απευθείας από βολές του όπλου.

«Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής ή επαναστάτης ή αναρχικός» δίνοντας τη δική του απάντηση στον ισχυρισμό ότι η ένοπλη δράση προκαλεί μόνο καταστολή και μάλιστα σε βάρος ομοϊδεατών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ