Μητέρα βοήθησε τον γιο της να αυτοπυρποληθεί -Για τη νέα «μόδα» που έχει κατακλύσει τα social media [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα βοήθησε τον γιο της να αυτοπυρποληθεί -Για τη νέα «μόδα» που έχει κατακλύσει τα social media [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 41χρονη μητέρα από τη βόρεια Καρολίνα συνελήφθη και κατηγορείται ότι βοήθησε τον 16χρονο γιο της να... αυτοπυρποληθεί.

Ο νεαρός επιχειρούσε το λεγόμενο «fire challenge», μια νέα μόδα που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και -σύμφωνα με αυτή- έφηβοι και έφηβες βάζουν φωτιά στο κορμί τους και στη συνέχεια προσπαθούν να τη σβήσουν!

Η 41χρονη, που ήταν παρούσα στο περιστατικό, κατηγορείται από τις Αρχές γιατί όχι μόνο δεν εμπόδισε τον γιο της να βάλει φωτιά στον εαυτό, αλλά τον βιντεοσκοπούσε κατά τη διάρκεια της πράξης του. Ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο στήθος και τον λαιμό του, καθώς δεν κατάφερε να σβήσει έγκαιρα τη φωτιά στο σώμα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά μητέρα σώμα βόρεια Καρολίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ