Σαουδάραβας πατέρας απήγαγε τα ανήλικα παιδιά του για να τα κάνει μαχητές του Ισλαμικού Κράτους - iefimerida.gr

Σαουδάραβας πατέρας απήγαγε τα ανήλικα παιδιά του για να τα κάνει μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Σαουδάραβας πατέρας απήγαγε τα ανήλικα παιδιά του για να τα κάνει μαχητές του Ισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ένας Σαουδάραβας πατέρας απήγαγε τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 10 και 11 ετών, προκειμένου να τα κάνει μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, τα δύο αγόρια ποζάρουν στην αγκαλιά του χαμογελαστού πατέρα τους κρατώντας όπλα, ενώ πίσω τους βρίσκεται η σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρει το Αl Αrabiya, ο πατέρας πήρε τα παιδιά από την πρώην σύζυγό του με την πρόφαση ότι θα πάει διακοπές μαζί τους, όμως τη Δευτέρα η μητέρα έλαβε ένα μήνυμα από τον πατέρα στο οποίο της έλεγε ότι θα πρέπει να θεωρεί τα δύο αγόρια «πουλιά στον παράδεισο». Πρόκειται για μία φράση που χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους όταν θέλουν να περιγράψουν τα παιδιά που γίνονται «μαχητές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ