Τραγωδία στη Μύκονο: Ανήλικος σκοτώθηκε την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ -Στην παραλία Καλό Λιβάδι - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Μύκονο: Ανήλικος σκοτώθηκε την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ -Στην παραλία Καλό Λιβάδι

Τραγωδία στη Μύκονο: Ανήλικος σκοτώθηκε την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ -Στην πα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα της Δευτέρας ένα 10χρονο αγόρι, την ώρα που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το star.gr, όταν το παιδί μαζί με δύο φίλους του θέλησαν να κάνουν φουσκωτές σαμπρέλες / Tubes. O 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα. Ο χειριστής του ταχύπλοου στην προσπάθειά του να γυρίσει για δει τι συμβαίνει, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί με την προπέλα του σκάφους.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως το Λιμενικό, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού συμμετείχε και ο πατέρας του μικρού, ο οποίος έψαχνε να τον εντοπίσει με jet ski την θαλάσσια περιοχή.

Πριν από λίγο ένα φουσκωτό σκάφος του Λιμενικού βρήκε δυστυχώς το άτυχο αγοράκι νεκρό, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του μικρού, αλλά και σε όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι φόραγε σωσίβιο.

Για το συμβάν συνελήφθησαν ο υπεύθυνος για τα θαλάσσια σπορ στη συγκεκριμένη παραλία καθώς και ο χειριστής του ταχύπλοου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ