Ξέφυγε πάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα -Χαστούκισε δημοσιογράφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέφυγε πάλι ο Ντιέγκο Μαραντόνα -Χαστούκισε δημοσιογράφο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα με τους δημοσιογράφους ήταν πάντα... ροκ, αλλά παρότι θα περίμενε κανείς ότι μεγαλώνοντας ο Αργεντινός βάζει μυαλό, εκείνος δείχνει το αντίθετο.

Αυτή τη φορά ο 52χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου χαστούκισε έναν δημοσιογράφο, όταν έχασε την υπομονή του με τους εκπροσώπους του Τύπου που τον πολιορκούσαν. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο, όταν ο Μαραντόνα αποφάσισε να πάει στο θέατρο με το γιο του, Ντιέγκο Φερνάντο και τη μητέρα του μικρού, Βερόνικα Οχέδα.

Την ώρα που έφευγε από το θέατρο, γύρω από το αυτοκίνητο του Μαραντόνα μαζεύτηκαν αρκετοί δημοσιογράφοι, που άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Κρατώντας το αγοράκι αγκαλιά, ο πρώην ποδοσφαιριστής άρχισε να λέει πως αυτή η ημέρα ήταν ένα δώρο στο γιο του, καθώς είναι από τις πρώτες που πέρασαν μαζί.

Σύντομα όμως εκνευρίστηκε, βγήκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε έναν από τους δημοσιογράφους με άγριες διαθέσεις και άκομψες εκφράσεις και τον χαστούκισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Ντιέγκο Μαραντόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ