Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή -Για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή -Για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη την Κυριακή -Για τη διευκόλυνση της επιστροφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισχύ θα τεθούν την Κυριακή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς κατά την επιστροφή τους από τους νομούς Λάρισας και Πιερίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Οι ρυθμίσεις, που θα τεθούν σε ισχύ από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 22.00 το βράδυ, είναι:

  • Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη νέα εθνική οδό (Ν.Ε.Ο) Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας - Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο πρώτο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας - Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των οδηγών θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες καθώς και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ