Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Αυγούστου

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια σημαντική μέρα η σημερινή. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι θέλετε να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) κατά έναν μυστικό τρόπο. Η συναισθηματική και η σεξουαλική σας ζωή προωθείται. Γενικά, τρεις πλανήτες στον Λέοντα (Ήλιος, Ερμής και Δίας), ευνοούν ιδιαίτερα και εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο και εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αρκεί να μην κάνετε λάθη. Αυτόν τον καιρό είστε πολύ παθιασμένοι και θέλετε να κάνετε ουσιαστικά πράγματα. Αντιφατικές καταστάσεις αντιμετωπίζετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου. Προσέχετε. Από την μια πλευρά έχετε επαναστατική διάθεση, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, και από την άλλη υπάρχει μια σταθεροποίηση την οποία θέλετε, αλλά δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Μετά το μεσημέρι θα έχετε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες είναι κουραστικές.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους των τελευταίων ημερών η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ευνοεί τα σύντομα ταξιδάκια, ενώ οι φίλοι γενικότερα σας στηρίζουν. Θέματα της οικογενειακής σας ζωής ή της ακίνητης περιουσίας σας σας απασχολούν άμεσα. Προσπαθήστε να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να πάτε στο πατρικό σπίτι σας και να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Απριλίου. Ωστόσο, η πολύ καλή του γωνία με τον Ποσειδώνα ωθεί τους φίλους σας να σας βοηθήσουν. Είστε μεταξύ μιας έντασης και μιας επιτυχίας, η οποία σημαίνει πολλά για σας. Όπως έχω πει πολλές φορές, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Μαΐου ο Κρόνος, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, εμποδίζει τα σχέδιά σας και σας δημιουργεί άγχος. Μετά το μεσημέρι θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό ή με νέα σας σχέδια ευνοούνται. Γενικά, αυτή την περίοδο η οικογενειακή σας κατάσταση ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας είναι πολύ σημαντικά για σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους ευνοούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις. Βλέπετε φίλους, έχετε επαφές με τους κοντινούς σας ανθρώπους, ενώ κάνετε και σύντομα ταξιδάκια. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα κατά τον καλύτερο τρόπο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και να μην παρασυρθείτε σε λάθη και ουτοπίες. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Κάποια θέματα υγείας, δικής σας ή προσφιλών σας προσώπων σας απασχολούν άμεσα. Οι Δίδυμοι του Ιουνίου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-6 του μήνα, απολαμβάνετε την προσοχή των φίλων σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, ενώ μετά το μεσημέρι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ένα οικονομικό σας θέμα είναι επίσης αρκετά σημαντικό. Για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου σήμερα είναι μια θαυμάσια ημέρα! Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, τα σχέδια και τα όνειρά σας πραγματοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Σας το λέω από καιρό, για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου, σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να προωθήσετε ένα όνειρο που έχετε από καιρό. Τις επόμενες ημέρες αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά σας θέματα, ειδικά αν είναι αναμεμειγμένα με τα συναισθηματικά σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια θαυμάσια ημέρα η σημερινή, με την Σελήνη στον Τοξότη να σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας, στην διάρκεια της οποίας σάς περιμένουν πολλές αλλαγές. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Είτε η οικογένεια θα σας βοηθήσει οικονομικά, είτε εσείς θα βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε. Γενικά, μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε πολλά θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την ακίνητη περιουσία σας.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι τις μέρες αυτές θα έχετε μετακινήσεις, συναντήσεις και επαφές. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο ίσως προσφέρετε οικονομική βοήθεια στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για την πορεία των επαγγελματικών τους. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες σάς φορτίζουν, ενώ κάποια επαγγελματικά, οικογενειακά αλλά και προσωπικά θέματα σας αγχώνουν. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όσο οι πλανήτες βρίσκονται στον Λέοντα, θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους της οικογένειάς σας. Γενικότερα, οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή σας φορτίζει.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να προωθήσετε ένα σημαντικό θέμα της εργασίας σας. Αυτόν τον καιρό θα έχετε κάποιους προβληματισμούς για θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, για σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου, τα ευχάριστα γεγονότα και η δραστήρια κοινωνική ζωή δεν λείπουν. Οι φίλοι είναι κοντά σας και σας συμπαραστέκονται. Εύνοια στην κοινωνική σας ζωή υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα έξοδα, βεβαίως, είναι πολλά. Οι Ζυγοί του Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η κοινωνική αλλά και η επαγγελματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή τώρα υπόσχεται πολλά. Βέβαια, αυτό το διάστημα αντιμετωπίζετε τα πάντα (τα σχέδια, τις συνεργασίες, οποιαδήποτε θέματα) με μια διάθεση υπερβολής. Προσέξτε μήπως εκτεθείτε σε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ευνοείστε σε οτιδήποτε αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 -10 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την υγεία σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες είναι μια ευχάριστη περίοδος αυτή, με δρόμους να σας ανοίγονται για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται. Σήμερα είναι ενεργό ένα παρασκήνιο για ένα οικογενειακό σας θέμα. Προσέχετε να μην σας εξαπατήσουν πρόσωπα κοντινά στην οικογένειά σας. Πάντως, ένα οικονομικό θέμα σας ευνοείται. Τον επόμενο μήνα να περιμένετε καινούργια δεδομένα στη ζωή σας και σημαντικές αλλαγές εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 -10 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι σήμερα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία, με την Σελήνη (μετά το μεσημέρι) να περνά στο δικό σας ζώδιο. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Κάποια οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα σας απασχολούν άμεσα. Προσέχετε τις αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου. Κάποια σχέδιά σας ίσως εμποδίζονται, ακόμη και από πρόσωπα κύρους.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι έχετε την ανάγκη να προωθήσετε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα κάνετε πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές συζητήσεις, αρκεί να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Αυτόν τον καιρό ένας εκνευρισμός μπορεί να σας κάνει να χαλάσετε μια σημαντική σχέση ή μια σημαντική συνεργασία. Προσέχετε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου σήμερα είναι μια θαυμάσια ημέρα, με τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα! Κάποια θέματα της εργασίας ή της υγείας σας ευνοούνται, με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Δία και Ερμή) να βρίσκονται στο Λέοντα, που αντιστοιχεί σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Εάν υπάρχουν κάποια προβληματικά ζητήματα σε αυτούς τους τομείς, τώρα έρχονται στην επιφάνεια για να επιλυθούν. Εσείς οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια μοναδική περίοδο για την συναισθηματική σας ζωή. Κάποια σχέδιά σας σταθεροποιούνται. Γενικά, προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ