Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Αυγούστου

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ ωραία ημέρα, για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να πάτε ταξίδια και να έχετε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, ειδικά από τις 25 και μετά. Οι σχέσεις με τα παιδιά και οι συναισθηματικές σας επαφές γενικότερα ευνοούνται. Μην αναμίξετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας με τα συναισθηματικά σας θέματα. Αποφύγετε να πείτε λόγια που πικραίνουν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Απριλίου ευνοείται οτιδήποτε έχει σχέση με τα νέα σχέδιά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης, πους βρίσκεται στον Σκορπιό, προκαλεί ζήλιες, πάθη και εντάσεις αλλά επηρεάζει και την ενασχόλησή σας με τα οικονομικά σας (θα σας το λέω μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου). Μια κίνηση που θα κάνετε σήμερα ή αύριο, η οποία έχει κρυφό χαρακτήρα, αποδίδει. Οποιαδήποτε ενασχόληση με το υγρό στοιχείο ευνοείται, θα πρέπει όμως και να προσέχετε στην επαφή σας μαζί του. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Απριλίου.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Μαΐου η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας), που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, ευνοεί τις συναντήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες. Ο Άρης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, παρασύρει σε έξοδα και υπερβολές εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-26 Απριλίου. Θα πρέπει να προσέχετε αυτήν την περίοδο. Ενώ είναι πολύ καλή, υπάρχει γενικά μια τάση υπερβολής είτε στα έξοδα είτε στις εντάσεις. Αν υπάρξει ένας καβγάς ή μια διαφωνία θα έχει μεγάλη διάρκεια ή ένταση. Κάποια οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Μαΐου το τέλος Αυγούστου μπορεί να κρύβει εκρηκτικές καταστάσεις. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί τάση για κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά στις επόμενες μέρες. Προσέχετε. Όμως, το τρίγωνο που δημιουργεί ο Άρης από σήμερα με τον Ποσειδώνα βοηθά να πραγματοποιηθεί ένα σχέδιό σας, ενώ οι φίλοι σάς προσφέρουν την βοήθειά τους, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Απριλίου. Ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε παντός είδους υπερβολές.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι ασχολείστε με τον γραπτό λόγο, έχετε μετακινήσεις, συζητήσεις, βλέπετε αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ και οι φίλοι είναι κοντά σας. Αποκλείεται να είστε μόνοι. Αν έχετε γεννηθεί Μάιο, θα έχετε συναντήσεις και επαφές. Οι Δίδυμοι των αρχών Ιουνίου θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα, όμως θα πρέπει να προσέχετε και τα οικονομικά σας θέματα. Ένα θέμα που έχει σχέση με εργασία ή την υγεία σας θα πρέπει να το μελετήσετε προσεκτικά. Το τετράγωνο Άρη – Δία ίσως φέρει εντάσεις στην συναισθηματική σας ζωή, που αυτόν τον καιρό είναι πολύ σημαντική για σας. Ενώ ουσιαστικά βρίσκεστε σε μια νέα φάση ζωής, μπορεί κάτι να αναστείλει την πρόοδό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τόσο την υγεία σας, όσο και θέματα που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, ειδικά του Ιουνίου, η περίοδος αυτή θα μπορούσε να είναι ιδανική για την συναισθηματική σας ζωή. Όμως, ένα οικονομικό θέμα, που δείχνει να είναι πολύ καλό, δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε. Προκύπτουν υπερβολές, νομικά και διαδικαστικά θέματα ή εμπλοκές με αγαπημένα και σημαντικά για σας πρόσωπα. Σήμερα η Σελήνη είναι ευνοϊκή για τις δουλειές σας, για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ειδική εύνοια υπάρχει για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, με τις καταστάσεις να παίρνουν μια νέα τροπή. Γενικά, ενώ τα οικονομικά σας θέματα πηγαίνουν καλά, τα οικογενειακά ζητήματα εμπλέκονται με τα οικονομικά, δημιουργώντας μια φορτισμένη κατάσταση.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας, θα ήθελα να πω τα καλύτερα, με τον Δία και τον Ερμή να σας φέρνουν απίθανες καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν και στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά σας. Όμως, το τετράγωνο του Άρη με αυτούς τους πλανήτες δείχνει ότι οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να δημιουργούν ανεπιθύμητες εντάσεις. Προσέχετε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν μετακομίσεις και μετακινήσεις. Ένα οικονομικό σας θέμα προωθείται. Εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιουλίου αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Για σας που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες σήμερα είναι μια ωραία ημέρα, για να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πέρα από τα όποια οικογενειακά θέματα αντιμετωπίζετε. Απρόβλεπτα γεγονότα προκύπτουν τον επόμενο μήνα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου την περίοδο αυτή ευνοούνται μεν οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες αλλά θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές εμπλοκές. Ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία μπορεί να ανακόπτεται είτε εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος, είτε εξαιτίας ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες προς το παρόν. Αντίθετα, μπορείτε να προωθήσετε μια σημαντική σχέση ή μια συνεργασία. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσατε να έχετε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Αφήστε να περάσει αυτή η όψη Άρη –Δία, να προχωρήσει ο Άρης στον Σκορπιό, ώστε να ευνοήσει τα σχέδια που έχετε. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, τα πράγματα φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα.

Ζυγός

Ενώ για σας τους Ζυγούς, ειδικά του Σεπτεμβρίου, αρχίζει ένα θαυμάσιο διάστημα, στη διάρκεια του οποίου οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας, ένα οικονομικό θέμα χαλάει το γενικότερο κλίμα. Η κοινωνική σας ζωή δείχνει να είναι ιδιαίτερα καλή. Μια κίνηση που να κάνει ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας βοηθά και τον σημαντικό χώρο της δουλειάς σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου υπάρχει μια απρόσμενη αναταραχή. Προσέξτε μην εκτεθείτε σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες τώρα. Ακόμη προσέχετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ενώ οι σχέσεις αυτές δείχνουν να πηγαίνουν καλά, θα μπορούσαν να φέρουν αναταραχή στο επαγγελματικό σας τομέα. Οι Σκορπιοί όμως που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ευνοείστε.

Τοξότης

Τοξότες μου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο, είτε από τα παιδιά είτε από τον ερωτικό σας σύντροφο, το οποίο θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που έρχονται στη συναισθηματική σας ζωή, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου. Ακόμη και αν τώρα υπάρχουν κάποια εμπόδια, υποχωρούν προς το τέλος του μήνα. Δείξτε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο που υπάρχει και κινείται πυρετωδώς.

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα ή ένα θέμα υγείας, δικό σας ή δικών σας προσώπων. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας απασχολούν άμεσα. Οι φίλοι μπορεί μεν να σας βοηθούν, δεν θα πρέπει όμως να εμπλακούν στα σχέδιά σας. Είναι κάπως μπερδεμένο το διάστημα αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν είναι κακό για σας. Προσέξτε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκές στα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους, ενώ γενικά η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Ο Δίας και ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας ευνοούν εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο. Αν και από την μια πλευρά υπάρχει ανάγκη να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα, από την άλλη φαίνεται να χαλά μια συνεργασία σας. Ακόμη μπορεί να υπάρχει ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, προσέχετε πολύ τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια περίοδος, κατά την οποία σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένα εργασιακό θέμα ή ένα θέμα υγείας, είτε δικό σας είτε δικών σας προσώπων. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας για ταξίδια, για σπουδές ή για τις νομικές υποθέσεις σας. Όμως, υπάρχει μια εμπλοκή σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση αυτόν τον καιρό, η οποία μπορεί να εμπλέξει τα οικογενειακά σας. Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μπορώ μάλιστα να πω ότι τα συναισθηματικά σας σταθεροποιούνται. Ωστόσο, προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους στα εργασιακά σας θέματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ