«Δεν έχουν ιδέα» οι αντικαθεστωτικοί που βρίσκεται ο Καντάφι - iefimerida.gr

«Δεν έχουν ιδέα» οι αντικαθεστωτικοί που βρίσκεται ο Καντάφι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αντικαθεστωτικοί στη Λιβύη δεν έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο Μουάμαρ Καντάφι ή οι γιοι του, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου Μουστάφα Άμπντελ Τζαλίλ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο επικεφαλής του πολιτικού οργάνου των Λίβυων εξεγερμένων σημείωσε επίσης ότι το Συμβούλιο μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να καλέσει αξιωματικούς της αστυνομίας από αραβικά ή μουσουλμανικά κράτη στη Λιβύη για να βοηθήσουν στον τομέα της ασφάλειας και υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί την αστυνομική παρουσία οποιωνδήποτε άλλων εθνών στη Λιβύη.

Οι διοικητές των εξεγερμένων εξακολουθούν να διαπραγματεύονται με τις δυνάμεις που είναι πιστές στον Καντάφι προσπαθώντας να τους πείσουν να παραδώσουν τον έλεγχο της πόλης Σύρτη, γενέτειρας του Καντάφι, προσέθεσε εξάλλου ο Άμπντελ Τζαλίλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ