Ένταση στη Βουλή -Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ από την συζήτηση της τροπολογίας για τα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Ένταση στη Βουλή -Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ από την συζήτηση της τροπολογίας για τα ΜΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία που προβλέπει αλλαγές στον χώρο των ΜΜΕ.

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι προχωρά σε έγκλημα στο χώρο του τύπου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή να τονίζει ότι «δεν θα καταστούμε συνένοχοι σε ένα έγκλημα στον χώρο του τύπου. Η κυβέρνηση οδηγείται σε εκλογές και θέλει να διαμορφώσει νέες σχέσεις με το μιντιακό σύστημα».

Επίσης χαρακτήρισε χαρακτήρισε τη διάταξη «χαριστική και προκλητική» και δήλωσε πως το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «αναγκάστηκε σήμερα να ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής, την παρέμβασή του για να ανακληθεί η συζήτηση και να αποσυρθεί η διάταξη, με το σκεπτικό ότι η τροπολογία δεν έχει σχέση με το νομοσχέδιο στο οποίο κατατέθηκε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου, ο οποίος αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση της ΚΟ του κόμματος από τη συζήτηση κατέθεσε και αίτημα διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση ΜΜΕ τροπολία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ