Διακοπές στη Ζάκυνθο μετά της συζύγου του για τον Φώτη Κουβέλη - iefimerida.gr

Διακοπές στη Ζάκυνθο μετά της συζύγου του για τον Φώτη Κουβέλη

Διακοπές στη Ζάκυνθο μετά της συζύγου του για τον Φώτη Κουβέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Ζάκυνθο, τον προορισμό που επιλέγει εδώ και πολλά χρόνια για τις καλοκαιρινές του διακοπές, βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Κουβέλης αναχώρησε με τη σύζυγό του από το «κλεινόν άστυ» από την περασμένη κιόλας Πέμπτη, θα παραμείνει στα Επτάνησα έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ ο επόμενος σταθμός των θερινών του διακοπών θα είναι πιθανότατα τα Τρίκαλα.
Ο επικεφαλής της Αγίου Κωνσταντίνου κάνει μετρημένες διακοπές καθώς μετά το πέρας του δεκαπενταύγουστου τον περιμένουν μεγάλοι «πονοκέφαλοι».

Περί τα τέλη του μήνα, το ανώτατο όργανο του κόμματος, δηλαδή η Κεντρική Επιτροπή είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει, με ορίζοντα το κρίσιμο συνέδριο του Σεπτεμβρίου όπου και θα ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί των «προεδρικών» με την πτέρυγα των μεταρρυθμιστών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ