Γκάνγκστερ προσφέρει ξενάγηση στο γκέτο του Κομπτον: Ενα διαφορετικό tour guide [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκάνγκστερ προσφέρει ξενάγηση στο γκέτο του Κομπτον: Ενα διαφορετικό tour guide [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε τους ξεναγούς με το εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο που σας οδηγούν σε μουσεία, εκθέσεις και αρχαιολογικούς χώρους. Η ξενάγηση στο Κόμπτον των ΗΠΑ γίνεται από αληθινό γκάνγκστερ και είναι μία βουτιά στα άδυτα των συμμοριών και της ραπ.

Η περιοχή Κόμπτον βρίσκεται στα νότια του Λος Αντζελες και για χρόνια ήταν από τα πιο «σκληρά» γκέτο των ΗΠΑ, όπου κυριαρχούσαν η βία και τα ναρκωτικά. Είναι επίσης η γενέτειρα των ράπερ Ice Cube και Dr De οι οποίοι ξεκίνησαν εκεί την καριέρα τους στη δεκαετία του '80.

O ξεναγός του Κόμπτον, ονομάζεται Χοντάρι Σαμπούμπου, είναι ο πατέρας του διάσημου ράπερ «The Game» του πουλέν του 50Cent, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 ετών για ένοπλη ληστεία και πλέον εργάζεται ως ξεναγός, «ταξιδεύοντας» τους τουρίστες με το αυτοκίνητο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραπερ γκάνγκστερ The Game Κόμπτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ