Τα ζώδια της Κυριακής 3 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Αυγούστου

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ακόμα αυτή την ημέρα της έμπνευσης μπορείτε να την στρέψετε να δουλέψει δημιουργικά για σας σχεδιάζοντας το μέλλον χωρίς να περάσετε στις πράξεις. Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Με τον δυναμισμό σας θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας ο,τι θελήσετε. Πολλές από τις υποθέσεις σας μπορούν να προωθηθούν τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

Ταύρος
Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι απαιτήσεις σας στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να ανταπεξέλθετε. Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μην γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά, αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και σταματήστε να τον επικρίνετε.

Δίδυμοι
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και παρότι μπορεί να δυσκολευτείτε μην απογοητευτείτε, στο τέλος θα δικαιωθείτε. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι, θα ζήσετε πολλές ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις ,που θα σας ανανεώσουν αυτές τις μέρες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει, ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις.

Καρκίνος
Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Λέων
Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Οι όποιες κινήσεις, συμφωνίες ή συνεργασίες καλό θα ήταν να γίνουν αμέσως μετά. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον αισθηματικό τομέα είστε οι πιο ευνοημένοι από όλους αυτήν την περίοδο.

Παρθένος
Η οργάνωση και η μεθοδικότητα θα είναι πολύτιμοι βοηθοί στο χώρο της εργασίας σας. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Προσέξτε δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει.

Ζυγός
Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ενώ παράλληλα μπορείτε να αυξήσετε και τα έσοδά σας με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Προωθείστε τα όποια σημαντικά ζητήματα καριέρας έχετε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Σκορπιός
Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται καλές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, για τους δεσμευμένους και κεραυνοβόλους έρωτες για τους αδέσμευτους και τους κυνηγούς της περιπέτειας. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης
Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση και να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας πράγμα που είναι λάθος και θα τον χάσετε αργά ή γρήγορα αν συνεχίσετε έτσι. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν.

Αιγόκερως
Σκέψεις και προβληματισμοί σας απασχολούν έντονα και παρότι είστε άτομα μεθοδικά και συγκροτημένα, αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε.

Υδροχόος
Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει. Μέσα από συζητήσεις και επαφές αναπτερώθηκε το ηθικό σας και επεξεργαστήκατε νέους στόχους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Ιχθείς
Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε την τάση να απομονωθείτε προκειμένου να σκεφτείτε σε βάθος κάποια πράγματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αρκετά ανεβασμένη και η προσοχή σας είναι στραμμένη στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα.

Πηγή: zodia123.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ