Το καινούργιο Hyundai i20 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι - iefimerida.gr

Το καινούργιο Hyundai i20 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι

Το καινούργιο Hyundai i20 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα του νέου Hyundai i20, που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας το φθινόπωρο.

Όπως διαφαίνεται το καινούργιο i20, που θα μεγαλώσει λίγο, θα ακολουθεί σε γενικές γραμμές την επιτυχημένη φόρμα του i30, η οποία βέβαια θα έχει κάνει και το επόμενο βήμα εξέλιξής της. Χαρακτηριστικά της η εξαγωνική μάσκα και οι μεγάλοι προβολείς, ενώ η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και για το εσωτερικό.

Από πλευράς κινητήρων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο νέος τρικύλινδρος turbo των 1.000 κυβικών και των περίπου 100 ίππων, καθώς και ο τετρακύλινδρος 1.250 που θα αποδίδει 125 ίππους.

Και οι δύο αυτοί κινητήρες θα χρησιμοποιηθούν τόσο στο i30 όσο και στα Kia Rio και Cee'd από του χρόνου. Η γκάμα θα περιλαμβάνει βέβαια και τους δύο καλούς diesel της μάρκας, με τα 1.100 και τα 1.400 κυβικά, που αποδίδουν αντίστοιχα 75 και 90 ίππους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Παρίσι παρουσίαση Hyundai
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ