Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Αυγούστου

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 21-23 Μαρτίου, ευνοείστε πάρα πολύ από τη νέα θέση του Δία στον Λέοντα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όμως, παράλληλα, το τετράγωνο Άρη –Δία δημιουργεί μια ένταση πολύ πιεστική, η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα σας από την μια στιγμή στην άλλη. Προσέχετε, λοιπόν, ώστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Ευνοούνται οι οικογενειακές υποθέσεις και τα θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Παρά το ότι τον Αύγουστο ο Άρης (κυβερνήτης πλανήτης σας) θα βρίσκεται στον Σκορπιό, μπαίνετε σε μια περίοδο που θα έχετε σημαντικά γεγονότα, τα οποία θα σας χαροποιήσουν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Μαρτίου.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, η Αφροδίτη ( κυβερνήτης πλανήτης σας) με τις όψεις της δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα που αφορούν θέματα της οικογένειάς σας αλλά και θέματα που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας. Ίσως είστε λιγάκι μπερδεμένοι. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας δίνουν χαρά. Μπορεί ακόμη σε κάποια μετακίνηση, σε μια εκδρομή να γνωρίσετε νέα και σημαντικά για την ζωή σας πρόσωπα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο αυστηρός Κρόνος δεν εξακολουθεί να ζητά σταθερότητα. Η σύνοδος Ερμή –Δία δημιουργεί τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό σημαίνει ότι εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 20-23 Απριλίου, θα πρέπει να προσέχετε τα προβλήματα που δημιουργεί ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Αποφύγετε τις υπερβολές και τα σημαντικά λάθη, τα οποία μπορούν να σας ωθήσουν σε εριστική συμπεριφορά προς τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και γενικότερα αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες σας ζημιώνουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Μαΐου, τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα ευεργετικά. Ένα ταξίδι, οι επαφές και οι συμφωνίες σας ευνοούνται, αν και θα πρέπει γενικότερα να τις προσέχετε. Ακόμη, προσέχετε την υγεία σας, την υγεία των δικών σας ανθρώπων, αλλά και οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τα οικονομικά σας αντιφάσκουν: έχουν μια όψη που λέει σταθεροποιώ σχέδια, και μια όψη που λέει να προσέχω να μην κάνω περιττά έξοδα. Η Σελήνη στον Ζυγό σας προτρέπει να χαρείτε, να διασκεδάσετε αλλά και γενικότερα να μετακινηθείτε.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί απίθανες καταστάσεις! Πραγματικά, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιουλίου, ενώ από την μια υπάρχει η τάση να σταθεροποιήσετε μια σχέση, από την άλλη υπάρχει μια τάση να απαγκιστρωθείτε από οτιδήποτε σας πιέζει. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στα οικονομικά σας θέματα. Προσέχετε μήπως κάνετε πολλά έξοδα ή μήπως χάσετε χρήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αν και ο Άρης ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αυτές μπορεί να είναι άκρως πιεστικές. Το τετράγωνο Άρη –Δία δημιουργεί απρόβλεπτα και σημαντικά γεγονότα στον τομέα των οικονομικών σας. Επαναλαμβάνω, προσέχετε μήπως χάσετε χρήματα. Ο Κρόνος σταθεροποιεί τις σχέσεις σας, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού δείχνει ότι απρόβλεπτα, από την μια στιγμή στην άλλη, αυτές οι σχέσεις μπορεί να χαλάσουν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Ιουλίου, η περίοδος αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας στο δικό σας ζώδιο υπόσχονται πολλά. Βέβαια το τετράγωνο Άρη –Δία δείχνει ότι θα μπορούσαν να δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις, οι οποίες θα ανατρέψουν τα δεδομένα που έχετε δημιουργήσει στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη να κάνετε κάποια υπερβολή. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας ευνοούνται. Οι μυστικές σχέσεις ίσως δεν αποδώσουν όσο εσείς επιθυμείτε.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου το γεγονός ότι τρεις πλανήτες βρίσκονται στο προηγούμενο από σας ζώδιο δείχνει ότι υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς, ενώ υπάρχει σημαντική ένταση. Ενώ έχετε μετακινήσεις και συζητήσεις τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές. Τα απωθημένα και γενικότερα οι μυστικές επαφές φέρνουν ένταση.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η Σελήνη την Παρασκευή και το Σάββατο βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ενώ την Κυριακή περνά στον Σκορπιό, δημιουργώντας ένταση και πιεστικές καταστάσεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας αλλά κυρίως με τα συναισθηματικά σας. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου. Υπάρχουν όμως και ακραίες, αρκετά σημαντικές καταστάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Την ώρα που όλα φαίνονται ιδανικά, το τετράγωνο του Άρη με τους Ερμή-Δία μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες εντάσεις και γεγονότα σε οικογενειακά σας θέματα. Προσέχετε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, τους οποίους μάλιστα θα πρέπει να βοηθήσετε. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας ή ακόμη και με ένα ταξίδι στο εξωτερικό παρουσιάζει αντικρουόμενες όψεις. Ο Άρης για μεγάλο διάστημα βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού, απ' όπου είχε δημιουργήσει ένα παρασκήνιο που κινούνταν πυρετωδώς και το οποίο θα αποκαλυφθεί τώρα, που ο Άρης έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες του Νοεμβρίου, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 /11, ενώ βρίσκεστε σε μια ιδανική κατάσταση, λες και υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο θέλει να χαλάσει τα δεδομένα και τις σταθερές σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις θα πρέπει να το προσέξετε, όπως επίσης και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους ένα θέμα εργασίας ή υγείας έρχεται στο προσκήνιο. Δείξτε προσοχή, καθώς αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να χαλάσουν τα δεδομένα σας. Ακόμη, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είναι εντελώς αντιφατικά. Από την μια δημιουργούνται απρόβλεπτα γεγονότα, από την άλλη η τύχη είναι με το μέρος σας. Οι φίλοι σάς βοηθούν. Προσέχετε την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-23 Ιανουαρίου, αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Ο Ερμής και ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, το τετράγωνό που σχηματίζουν ο Ερμής και ο Δίας με τον Άρη λειτουργεί πιεστικά για κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να χαλάσουν τα δεδομένα της ζωής σας. Ένα θέμα εργασίας ή υγείας ίσως να μην είναι όπως εσείς θέλετε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς, ο χώρος της εργασίας σας έχει να σας δώσει πολλά. Προσέχετε όμως τις κινήσεις που θα κάνετε καθώς δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Περίεργα συναισθηματικά γεγονότα συμβαίνουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Μαρτίου. Η Σελήνη στον Ζυγό σάς καλεί να φροντίσετε τα οικονομικά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ