Ακόμη βγάζουν σορούς από το σημείο συντριβής του Boeing -Θα μεταφερθούν στην Ολλανδία για να αναγνωριστούν - iefimerida.gr

Ακόμη βγάζουν σορούς από το σημείο συντριβής του Boeing -Θα μεταφερθούν στην Ολλανδία για να αναγνωριστούν

Νέες σοροί περισυνελέγησαν από το σημείο συντριβής του Boeing -Θα μεταφερθούν στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διεθνείς εμπειρογνώμονες περισυνέλεξαν και άλλες σορούς από το σημείο συντριβής του Boeing 777 της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, τις οποίες θα στείλουν στην Ολλανδία για να αναγνωριστούν.

Το Υπουργείο Ασφάλειας και Δικαιοσύνης της Ολλανδίας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι 70 Ολλανδοί και Αυστραλοί εμπειρογνώμονες ολοκλήρωσαν για σήμερα την εργασία τους στο σημείο της συντριβής, καθώς περισυνέλεξαν όλες τις σορούς που εντόπισαν.

Να σημειωθεί οι προσπάθειες της διεθνούς αποστολής που είναι αρμόδια να περισυλλέξει τις σορούς και τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων της συντριβής της πτήσης MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών έχουν καθυστερήσει εξαιτίας των μαχών που μαίνονται στην περιοχή μεταξύ του ουκρανικού στρατού και αυτονομιστών ανταρτών.

Μέχρι στιγμής περισσότερες από 200 σοροί έχουν μεταφερθεί στην Ολλανδία, όπου θα γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων, όμως πολλοί από τους νεκρούς εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο όπου συνετρίβη στις 17 Ιουλίου το Boeing 777.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ