Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βιομηχανία της μόδας ανανεώνεται συνεχώς και το κοινό θέλει να βλέπει νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες. Στην καινούργια «φουρνιά» μοντέλων που συσπειρώνεται τους τελευταίους μήνες, ανήκουν πολλοί γόνοι ή φίλοι διάσημων που θα συζητηθούν, όπως η μικρή Καρντάσιαν και ο πρωτότοκος του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χάιλι Μπάλντουιν
Η 18χρονη κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν και της Βραζιλιάνας συζύγου του Κένια, έχει ήδη υπογράψει με το πρακτορείο Elite models. Είναι επίσης ξαδέλφη του επίσης ανερχόμενου μοντέλου Αιρλαντ Μπάλντουιν.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αιρλαντ Μπάλντουιν
Κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Αλεκ Μπάλντουιν, η εκρηκτική 19χρονη καλλονή έχει ήδη στο ενεργητικό της μία φωτογράφηση στο Vanity Fair και μία καμπάνια για την αμερικανική μάρκα Rampage, την οποία μέχρι πρότινος εκπροσωπούσε η Ζιζέλ. Επίσης δεν κρύβει και τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, αφού διατηρεί δεσμό με την Αμερικανίδα ράπερ Angel Haze.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ
Ενα όνομα που δεν περνάει απαρατήρητο. Ο πρωτότοκος του διάσημου ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και της συγγραφέως Μαρία Σρίβερ, ανιψιάς του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για την εταιρεία οπτικών Tom Ford. Είναι επίσης και ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής εταιρείας ρούχων Project360.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Γκίγκι Χαντίντ
Το «άλλο πρόσωπο» πίσω από τον νεαρό Σβαρτζενέγκερ στην καμπάνια γυαλιών του Tom Ford. Κόρη της Γιολάντα Φόστερ από το «Real Housewives of Beverly Hills» η 19χρονη Γκίγκι έχει συνηθίσει τις κάμερες από μικρή ηλικία. Εχει κάνει επίσης φωτογράφηση για το Sports Illustrated καθώς και διαφημίσεις αρωμάτων. Επίσης συμμετέχει στο ημερολόγιο της Pirelli που θα κυκλοφορήσει το 2015.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κένταλ Τζένερ
Μπορεί να μην έχει το όνομα, έχει όμως τη χάρη. Η νεαρότερη από την οικογένεια Καρντάσιαν και ετεροθαλής αδελφή της Κιμ, της Κάρτνεϊ και της Κλοέ, εμφανίζεται στο σόου «Keeping Up with the Kardashians» από τότε που ήταν παιδί, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το modeling από τα 14. Ηδη έχει εκπροσωπήσει στην πασαρέλα την Marc Jacobs και τη Chanell, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια της Givenchy και έχει κάνει εξώφυλλο για το περιοδικό LOVE.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ράφερτι Λο
O 17χρονος γιος του Τζουντ Λο και της Σάντι Φροστ έχει μοιάσει στον πατέρα του και ξεκίνησε την καριέρα του κατευθείαν στα βαθειά, αφού το 2012 βρέθηκε στη Vogue και ένα χρόνο αργότερα στο φιλμ μόδας Tiger of Sweden. Τον Φλεβάρτη του 2014 βρέθηκε στην πασαρέλα για την DKNY. Φήμες λένε ότι βγαίνει με την εγγονή της Βίβιεν Γουέστγουντ, επίσης μοντέλο.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Κόρα Κορέ
Εγγονή της Βιβιέν Γουέστγουντ και κόρη των ιδρυτών του Agent Provocateurs Σερένα Ρίς και Τζόι Κορέ, η 17χρονη σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Συνεργάζεται ήδη με το πρακτορείο Next Models και έχει κάνει φωτογράφηση για το περιοδικό Love, ενώ έχει εκπροσωπήσει τη Giles στην πασαρέλα.

Αυτή είναι η νέα γενιά μοντέλων: Από το γιο του Σβαρτζενέγκερ στη μικρή αδελφή Καρντάσιαν [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ